Mainos

Myrsky ja maastopalot riehuivat Venäjällä

Myrsky on pimentänyt Venäjän laivaston tukikohdan Kaliningradissa viime yönä. Rajuilma katkaisi sähkölinjoja Kaliningradin lisäksi useissa muissa kaupungeissa, uutistoimisto Interfax kertoi.

Lukuisten alueiden kerrottiin jääneen myös ilman vettä. Pelastustyöntekijät selvittivät tänään kovasta tuulesta aiheutuneita vahinkoja Kaliningradissa ja muissa alueen kaupungeissa kuten Zelenogradskissa, Svetlogorskissa ja Primorskissa.

Samaan aikaan maastopalot riehuivat Baikaljärven pohjoispuolella Itä-Siperiassa. Eri puolilla taigaa on havaittu yli kuusikymmentä tulipaloa sunnuntain jälkeen. Paikalliset viranomaiset kertoivat, että noin 200 hehtaaria maastoa on palanut. Maastopalot alkoivat Irkutskin alueella neljä päivää sitten. Tulipalojen uskotaan johtuvan kuivuudesta sekä marjojen- ja sientenpoimijoiden huolimattomasta tulen käsittelystä.

Lisäksi ainakin 40 tonnia öljyä valui Ingodajokeen Siperiassa, kun raakaöljyä kuljettunut juna ajautui raiteilta maanantaina lähellä Tarskajan asemaa Baikaljärven itäpuolella. Onnettomuuden syystä ei ollut tietoa.

(MTV3-STT-Reuters-Itar-Tass)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.