MYPAlle nihkeä voitto färsaarelaisista – Honka konttasi Virossa

MYPA ja Vaasan Palloseura aloittivat niukoilla kotivoitoilla taipaleensa jalkapallon Eurooppa-liigassa torstaina.

MYPA nujersi ensimmäisen karsintakierroksen avauskohtaamisessa färsaarelaisen IF Fuglafjördurin 1-0. Kotijoukkueen ainokaisen viimeisteli Denis Abdulahi 76. minuutilla.

VPS kaatoi puolestaan Brommapojkarnan 2-1. Ruotsalaisjoukkue meni avausjaksolla johtoon Christian Kouakoun osumalla, mutta toisen puoliajan alussa Sebastian Strandvall ja Jarno Parikka osuivat minuutin sisään ja toivat voiton vaasalaisille.

Honka taipui vieraskentällä virolaiselle Sillamäe Kaleville 1-2. Daniil Ratnikov ja Jevgeni Kabajev tekivät Sillamäen osumat. Armend Kabashi viimeisteli Hongalle tärkeän vierasmaalin 82. minuutilla.

Ensimmäisen karsintakierroksen toiset osaottelut pelataan ensi viikon torstaina.