Mya kiisti suhteen Jay-Z:hen – Beyoncé vastasi yhteiskuvilla

Kun Mya oli kiistänyt suhdehuhut, Beyoncé julkaisi Instagram-tilillään kuvia hänen ja miehensä avio-onnesta.

R&B-artisti Mya on kiistänyt, että hänellä olisi suhde Beyoncén aviomieheen rap-artisti Jay-Z:hen, ja että hän jopa elättäisi Myaa.  Hello!-lehden mukaan artistin fani kysyi Myan Instagramissa, ja tähti vastasi kovin sanankääntein.

– Minulla ei ole, ole ollut tai tule olemaan suhdetta Jay-Z:n kanssa, Mya kirjoitti.

– Maksan laskuni, minulla on oma levy-yhtiö ja olen riippuvainen ainoastaan Jumalasta. Kunnioitan itseäni ja avioliittoa liikaa osallistuakseni tällaiseen hölynpölyyn. Epätoivoiset, onnettomat ihmiset tarvitsevat jonkun, jota syyttää. He tekivät sen Jeesukselle, joten he tekevät sen kelle vaan. Siunausta.

Pian Myan antaman lausunnon jälkeen Beyoncé julkaisi omalla Instagram-tilillään rantakuvan, jossa hän viettää aikaa aviomiehensä kanssa.

Beyoncén ja Jay-Z:n suhteen on arveltu olevan vaakalaudalla toukokuusta asti. Silloin video, jossa tähtilaulajan sisko Solange Knowles kävi Jay-Z:n kimppuun hississä, tuli julkisuuteen.

Vettä huhumyllyyn lisäsivät epäilyt siitä, että Beyoncé olisi poistattanut sormensa ympäriltä tatuoinnin, jonka otti avioitumisensa kunniaksi.  

Lue myös:

    Uusimmat