Mainos

Muuttumisleikissä avattiin katse keväälle

Huhtikuun muuttumisleikkiin saapui Espoosta 30-vuotias Mari Laisi, joka oli käynyt vastikään laserleikkauksessa ja kaipasi nyt uusia vinkkejä silmiensä meikkaamiseen. Meikkitaiteilija Riia Koiviston ja kampaaja Toni Immon käsittelyssä Marista kuoriutui keväinen kaunotar, jonka vetonaula olivat upeat vihreät silmät.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kampaaja Toni Immo haki uuteen kampaukseen särmää leikkaamalla hiukset pitkäksi polkaksi ja värjäämällä ne mustanruskealla värillä. Hiuksiin saatiin pirteyttä vaaleanruskeilla raidoilla. Uutta kampausta Toni suositteli hellimään käyttämään värin kestoa pidentäviä hoitotuotteita sekä hiusnaamiota kerran viikossa.

Meikissä korostettiin erityisesti Marin ruskeita silmiä. Rohkea vihreä luomiväri oli muuttujankin mieleen, vaikka hän ei olisi itse osannut väriä valita. Katseeseen saatiin syvyyttä maskaralla, jonka kaksiosainen harja toi ripsiin tuuhetta ja erottelevuutta.

Riia antoi Marille vinkkejä myös meikkipohjan tekoon. Marin vaalea iho kaipasi toistaiseksi peittävämpää meikkivoidetta, mutta Riia opasti Maria valitsemaan keväämmällä ohuemmalla valomeikkivoiteella, joka sopii hyvin Marin tasaiselle iholle.

Löydät kaikki Marin meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Heippa!

Kiitos viime perjantaisesta muuttumispäivästä, minulla oli kanssanne ihana hemmotteluntäyteinen päivä. Minun kannatti Maaritin puhelun jälkeen todellakin ottaa anova katse esimiehen suuntaan ja järjestää muuttumispäiväksi vapaata, koska eihän tällainen tilaisuus useinkaan osu kohdalle.

Muuttumisleikki oli nimensä mukaisesti hauska ja rento leikki, jossa kasvoni ja hiukseni saivat uuden elämän Riian ja Tonin osaavissa käsissä. Oli ihanaa nähdä, miten ammattilaiset osaavat tuoda esille hyviä puoliani ja kertoa esim. meikkivärit, jotka sopivat vaaleaan ja talven kalventamaan ihonsävyyni. Lisäksi silmämeikin tekoon liittyvät vinkit olivat enemmän kuin tervetulleita, koska olen puolisen vuotta sitten päässyt eroon silmälaseista.

Kotimatkalla vihertävällä meikatut "kissansilmäni" todellakin keräsivät katseita! Illalla en olisi raaskinut meikkejä edes puhdistaa, mutta täytyy itse yrittää Riian oppeja seuraten tehdä vastaavanlainen silmämeikki heti sopivan paikan tullen.

Mieheni oli muutoksen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen ja pääsi juhlistamaan "uutta" minääni illalliselle Pizzeria Dennisiin sekä upeaan jugendhenkiseen huoneeseen Hotelli Linnassa. Työviikon koittaessa työkaverini ihastelivat lyhentynyttä ja hieman tummentunutta hiusmalliani, joka oli kuulemma varsin onnistunut ja nuorekas.

Siispä: KIITOS Toni, Riia, Tommi ja Maarit!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.