Mainos

Muumimaailma maailman teemapuistojen kärkeä

Naantalissa sijaitseva Muumimaailma on englantilaisessa The Independent on Sunday -lehdessä rankattu maailman teemapuistojen kärkeen. Brittiläisen laatulehden toimittajat ja kirjeenvaihtajat ovat käyneet teemapuistoissa ympäri maailmaa ja vertailleet niitä.

Teemapuistot on lehden lokakuussa ilmestyneessä numerossa nähty ennen kaikkea lasten silmin. Maailmassa on tuhansia teemapuistoja, joten Muumimaailman sijoittuminen kymmenen parhaan joukkoon on hyvin mielenkiintoista.

Artikkelin kirjoittajan Kate Honeyn mukaan maailman paras teemapuisto on Floridan Orlandossa sijaitseva Walt Disneyn World Resort. Se on kaikkien teemapuistojen isä. Toiseksi paras puisto on Europe Park Freiburgissa Saksassa. Kolmannen sijan ottaa Hongkongissa sijaitseva Disneyland.

Neljänneksi paras onkin jutun mukaan Muumimaailma.

Muumimaailman logo

Muumimaailman jälkeen kymmenen parhaan joukkoon sijoittuvat vielä Port Aventura Tarragonassa Espanjassa, Universal Studios Los Angelesissa, Six Flags Great Adventures Jacksonissa New Jerseyssä, Wild Wadi Water Park Dubaissa, Legoland Windsor Berkshiressä Englannissa ja Sea World Australian Kultarannikolla.

The Independent of Sundayn levikki on noin 240 000 kappaletta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.