Mainos

Mustaan kaapuun verhoutunut kävelijänainen hämmentää Yhdysvalloissa

Mustaan huiviin ja kaapuun pukeutunut nainen on kävellyt Yhdysvalloissa tien sivua lähemmäs pari tuhatta kilometriä ja aiheuttanut valtavan kohun sekä sosiaalisessa että perinteisessä mediassa.

Mysteerinaiseksi nimetyn naisen sanomaa ei tiedetä, koska hän ei suostu puhumaan kenenkään kanssa. Nainen on kävellyt Yhdysvaltain itärannikolla Alabamasta Virginiaan - yhteensä ainakin 1 600 kilometriä. Hän ei ole suostunut puhumaan kenenkään kanssa, mutta ihmiset ovat ryhtyneet seuraamaan häntä. Paikallisradioissa kerrottiin hänen reitistään, ja häntä on seurattu sekä Twitterissä että Facebookissa.

Winchesterissa Virginiassa nainen hakeutui poliisiaseman suojaan väkijoukon valtavalta kiinnostukselta. Poliisin antaman tiedotteen mukaan nainen haluaa olla rauhassa ja toivoo tätä kunnioitettavan. Nainen on kasvanut paikkakunnalla.

Sosiaalisessa mediassa on kampanjoitu jo naisen jättämiseksi rauhaan. 


Naisen on tunnistanut tämän veli, Raymond Poles. Hän on kertonut eri medioille, että nainen on 56-vuotias Elizabeth Poles, kahden lapsen äiti ja Yhdysvaltain armeijan veteraani.

Yhdysvalloissa häntä on kuvattu sekä haamuksi että profeetaksi, mutta veljen mukaan nainen on ollut ennen kävelyreissuaan hoidossa veteraanisairaalassa ja asunut tämän jälkeen hänen luonansa Alabamassa. Veteraanisairaalaan nainen joutui aviomiehen ja isän kuoleman jälkeen. Nämä menehtyivät vuosina 2008 ja 2009.

- Toivon, että hän tulisi takaisin ja antaisi meidän auttaa häntä, veli kertoi eri uutisvälineille.

Lähteet: BBC, Daily News, Fox8ABC, Twitter ja Facebook


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.