Mainos

Muslimihomopari meni naimisiin Britanniassa – sai viharyöpyn: "Kuin söisi lihaa ja sanoisi itseään kasvissyöjäksi"

Yksi Britannian ensimmäisistä virallisesti naimisiin menneistä islamilaisista homopareista on saanut ryöpyn vihapostia häidensä jälkeen.

Asiasta kertovat muun muassa Daily Mail ja The Independent. 19-vuotias Sean Rogan ja 24-vuotias Jahed Choudhury menivät naimisiin näyttävässä seremoniassa muutama päivä sitten.

Pari oli pukeutunut perinteisiin bangladeshilaisiin hääasuihin. Choudhury on bangladeshilaistaustainen. Heidät vihittiin virallisesti Walsallin kaupungin maistraatissa.

Choudhuryn tie aviopuolisoksi samaa sukupuolta olevalle on ollut rankka. Häntä kiusattiin koulussa, hän oli muslimien hyökkäyksien kohteena ja hänen pääsynsä moskeijaan estettiin.

Hän kertoo yrittäneensä aiemmin muuttaa seksuaalista suuntautumistaan. Hän kävi pyhiinvaelluksilla Saudi-Arabiassa ja Bangladeshissa, mutta tuli itsetuhoiseksi. Hän yritti itsemurhaa ennen kuin tapasi Roganin.

Satoja vihaviestejä 

Häidensä jälkeen pari on saanut satoja vihaviestejä sosiaalisessa mediassa ja puhelimitse. Jotkut viesteistä ovat muslimeilta, mutta niitä on tullut myös muita uskontoja tunnustavilta.

– Tämä on kuin söisi lihaa ja sanoisi itseään kasvissyöjäksi. Te ette ole muslimeita, yhdessä viestissä sanottiin.

Aviopari sanoi haastattelussa, he eivät välitä vihaviesteistä. 

– Haluan sanoa kaikille, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa, että on okei olla homo. Aiomme näyttää koko maailmalle, että on mahdollista olla homo ja muslimi, Choudhury sanoi.

Lähteet: Daily Mail, The Independent

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.