Mainos

Murtovarkaat jäivät kahdesti kiinni

Kaksi lieksalaismiestä anastivat muun muassa vanhan rukin, tuohitorven, kattiloita ja kaksi C-kasettia. Kumpaakin epäillään lisäksi rattijuopumuksesta.

Lieksan poliisi on pidättänyt eilen kaksi keski-ikäistä lieksalaismiestä kesäasuntoon tehdystä murtovarkaudesta. Nurmijärven kylässä sijaitsevaan kesäasuntoon oli murtauduttu, ja rikos tuli ilmi toissapäivänä. Paikalta oli viety matkatelevisio ja seinäkello.

Samat miehet olivat jo pari viikkoa sitten pidätettyinä Pankajärventien varressa tehdystä autiotalon murtovarkaudesta, mutta tuolloin heidät päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

Autiotalosta murtovarkaat olivat lastanneet auton takapenkille saaliin, johon kuului mm. vanha rukki, vanha transistoriradio, kaasupullo, kattiloita, tuohitorvi, apukäynnistyskaapelit ja kaksi C-kasettia.

Suurin osa tavaroista päätyi poliisin haaviin, kun murtomiehet ajoivat poliiseja vastaan.

Kumpaakin miestä epäillään rattijuopumuksesta. Nuorempaa miestä epäillään myös väärästä ilmiannosta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Miehet liikkuivat kolmannen henkilön omistamalla henkilöautolla, jonka omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.