Mainos

Murtomiesten auto sytytti huoltoaseman palamaan

Huoltamon pääovista sisään ajanut murtomiesten auto aiheutti aamuyöstä tulipalon Tourulan Nesteellä Jyväskylässä. Palo saatiin sammutettua aamun aikana.

Palo syttyi, kun murtautujien auto rikkoi pesu- ja muita nestepulloja. Henkilöautolla oli liikkeellä kaksi miestä, joista toisen poliisi sai kiinni Jyväskylästä.

Miehet saivat mukaansa vähäisen määrän omaisuutta myymälätiloista. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Hälytys palosta tuli kello 3.22. Palokunnan saapuessa paikalle sekä auto että huoltamon myymälä olivat ilmiliekeissä.

Päivystävän palomestarin Pentti Partasen mukaan ei ollut suurta vaaraa siitä, että palo olisi levinnyt mittarikentälle, koska sen katos on metallirakenteinen ja polttoainesäiliöt ovat syvällä maan alla. Muutenkaan tilanne ei äitynyt erityisen vaaralliseksi.

- Ihan huoltamon lähellä ei ole asuinrakennuksia, ja tyynessä säässä palokaasut menivät taivaalle, joten ei ollut syytä esimerkiksi evakuointeihin. Kyllähän myymälässä tietenkin oli palavaa materiaalia, esimerkiksi ponneainepulloja. Räiskettä ja pauketta oli palon kiivaimpina hetkinä, Partanen kuvailee.

Huoltamon myymäläpuoli tuhoutui palossa täysin. Huoltohallit välttyivät pahoilta vahingoilta, mutta nekin kärsivät luultavasti savu- ja nokivahinkoja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.