Mainos

Murhan yrityksestä syytetty mielentilatutkimukseen Mikkelissä

Keski-ikäinen mies lähestyi tuntemaansa pariskuntaa ilmapistoolin ja 1,5 painavan pajavasaran kanssa. Tekoa epäillään murhan tai tapon yrityksenä.

Mikkelin käräjäoikeus on määrännyt tänään mielentilatutkimukseen miehen, jota syytetään murhan yrityksestä. Väitetty teko tapahtui Joroisissa heinäkuussa.

45-vuotias mies meni tuntemansa pariskunnan asunnolle mukanaan tehokas kaasutoiminen ilmapistooli. Se osoittautui toimimattomaksi, jolloin hän otti aseekseen piharakennuksesta puolitoista kiloa painavan pajavasaran.

Syytteen mukaan mies löi vasaralla päähän 48-vuotiasta naista, joka sai aivotärähdyksen. Naisen 53-vuotias mieskumppani sai taltutetuksi päihtyneen hyökkääjän.

Syyttäjän mukaan 45-vuotias syyllistyi murhan tai vaihtoehtoisesti tapon yritykseen, joka kohdistui sekä naiseen että mieheen. Syyttäjä piti tekoa suunnitelmallisena, koska mies oli aiemminkin häirinnyt pariskuntaa ja heti teon jälkeen kertonut aikoneensa tappaa.

Vastaaja myönsi syyllistyneensä pahoinpitelyyn. Käräjäoikeus totesi välituomiossaan, että hän on menetellyt syytteessä kuvatulla tavalla. Oikeus päättää rikosnimikkeestä mielentilatutkimuksen jälkeen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.