Mainos

Muovipussiin pukeutunut yritti ryöstää kaupan - jäikin juomaan kaljaa

Muovipussilla päänsä peittänyt ryöstäjä yritti ryöstää marketin Parolassa. Suljetun kaupan siivooja ehti kuitenkin paeta. Poliisit löysivät ryöstäjän lukitusta vessasta juomasta olutta.

Marketin siivooja koki kauhun hetkiä, kun muovikassilla päänsä naamioitunut mies tunkeutui suljettuun kauppaan eilen illalla 21.30. Mies murtautui sisään lastauslaiturin puolelta. Mies oli repinyt muovipussiin silmänreiät.

Mies otti pienikokoisen siivoojanaisen kuristusotteeseen ja vaati rahaa ja tupakkaa. Mies kuljetteli naista kaupassa esittäen vaatimuksiaan. Nainen pääsi kuitenkin irti miehen otteesta ja juoksi henkilökunnan tiloihin lukittujen ovien taakse ja soitti poliisille.

Henkilökunnan tiloissa oli myös kaksi myyjää.

Poliisipartiot löysivät miehen pienen etsiskelyn jälkeen vessasta, jonne mies oli lukinnut itsensä. Hän joi siellä olutta eikä avannut ovea, joten myös poliisit joutuivat murtopuuhiin. Mies vastusti kiinniottoa, joten hänet laitettiin käsirautoihin.

Miestä syytetään ryöstöstä ja virkamiehen vastustamisesta. Murtautuminen ja anastus olisivat olleet varkautta, mutta väkivallan käyttö anastusrikoksessa tekee siitä ryöstön.

44-vuotiaalla miehellä on aikaisempaa kokemusta rikosoikeudellisista seuraamuksista. Siivooja selvisi pienillä fyysisillä vammoilla, mutta järkyttyneenä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.