Muotiguru Tom Ford: Tämä on tärkein asusteesi

Muotisuunnittelija Tom Fordin mielestä meikkiä ei tulisi missään nimessä väheksyä osana yhtenevää tyyliä. Guccilla uraa luonut pitkän linjan muotiguru pitää meikkiä peräti tärkeimpänä asusteena.

Guccin ja Yves Saint Laurentin muotitaloissa vaikuttanut muotisuunnittelija Tom Ford, 50, pitää meikkiä äärimmäisen tärkeänä osana onnistunutta tyyliä. Muotialan rautainen ammattilainen on oppinut arvostamaan meikkitaiteilijoiden työtä, sillä hän tietää, kuinka paljon meikki voi muuttaa ilmettä.

– Olen työskennellyt parhaiden meikkitaiteilijoiden ja valokuvaajien kanssa, joten tiedän hyvin, kuinka paljon meikki voi muuttaa ilmettä. Jos ajatellaan vaikkapa Audrey Hepburnin yllä Aamiainen Tiffanyllä -elokuvassa nähtyä pikkumustaa, voi meikillä ja kampauksella saada mekon näyttämään joko 20-luvun tai 90-luvun asulta. Meikki on tärkein asuste, Ford toteaa.

Tällä hetkellä Fordin ykkössuosikki meikkitrendirintamalla on tumma ja häivytetty smoky eyes -meikki.

– Minä pidän dramaattisesta smoky eyes -meikistä. Silmät rajataan tummalla sävyllä ja meikki häivytetään silmästä poispäin vaaleammilla sävyillä. Tärkeintä on käyttää erilaisia sävyjä, jottei lopputulos muistuta liikaa 60-luvun meikkiä, Ford tarkentaa.

Ford muistuttaa, että myös hajuvesi on tärkeä osa tyyliä. Mies itse on mieltynyt erityisesti vahvoihin tuoksuihin, kuten jasmiiniin.


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja