Mainos

Muotiblogistit kertovat: Enemmän on enemmän

Helmen muotiblogit Emmin muotiblogi ja Stilissima tarjoavat tyylin nälkäisille tietoa uusista trendeistä ja muotivirtauksista. Kokoamme säännöllisesti yhteen muotiblogien satoa.

Lue, mitä muotiblogistimme ovat kirjoittaneet viime aikoina. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Stilissima

Muotiprognoosi: Enemmän on enemmän

Blogisti arvelee, että tulevassa muodissa nähdään kaikkea enemmän:

"Ennustan täten, että kaikessa muodissa tulemme näkemään kaikkea enemmän. Enemmän olkatoppauksia, enemmän rypytyksiä ja röyhelöitä, enemmän brodeerauksia ja enemmän kaikkea."

Muotiprognoosi: Enemmän on enemmän! vol 2

Tulevassa muodissa nähdään myös enemmän esimerkiksi helmaa ja pitsiä:

"Jokaisella valmistajalla näyttää olevan isompaa helmaa, kiiltävää organzaa, valtavasti kirjailuja ja muhkeampia pitsejä."

Värillinen hääpuku

Värillinen hääpuku sopii moneen tarpeeseen:

"Kaikki eivät etsi perinteistä valkoista hääpukua vaan jotain persoonallisempaa ja omannäköisempää. Jotkut etsivät väriä siksi, että valkoinen väri tuntuu vieraalta, toiset vetoavat ikään, kolmannet mielentilaan. Moni sanoo myös etsivänsä pukua, jota voisi käyttää toiste."

Season sale alkaa

Kesä merkitsee alennusmyyntejä - myös hääliikkeessä:

"Kaikki sellaiset tuotteet, joita ei enää vuoden vaihteen jälkeen ole valikoimissamme laitetaan nyt mukavasti alennettuina tarjolle. Normaalisti myöhemmin syksyllä viritelty alennusmyynti on ajankohtainen juuri nyt!"

Haluaisitko häät Victorian tyyliin?

Vuoden mielenkiintoisimmat häät herättivät keskustelua:

"Äitini oli puvun klassisesta linjakkuudesta ja koristevapaudesta innoissaan. Hänestä se oli viimeistellyn kaunis ja elegantti. Keskustellessamme asiasta puhelimessa hän sanoi varsin osuvasti ”Ne olivat kuin kahden rakastuneet häät, perhejuhla.”"

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.