Mainos

Muodot tekevät naisen Länsi-Afrikassa

Sanonta "Suuri on kaunista" tulee lihaksi Länsi-Afrikan maissa. Länsimainen hoikka naisihanne saa kyytiä kun isot, rehevät takamukset heiluvat musiikin tahdissa.

Norsunluurannikolla on kehitetty uusi muotitanssi, Bobaraba. Bobaraba on paikallista heimokieltä, ja se tarkoittaa vapaasti käännettynä "isoa ahteria". Oheisessa videoklipissä muusikot ja paikalliset naiset ylistävät naisellista kauneutta ja ovat sitä mieltä että suuri takamus on synonyymi afrikkalaiselle kauneudelle.

Peppu pilleripurkista

Kaikille ei kuitenkaan luonnostaan ole suotu runsaita muotoja, ja heidän avukseen ovatkin rynnänneet kaiken maailman kaupustelijat ja poppamiehet. Videolla hoikka nuori tyttö esittelee pillereitä joiden sanotaan suurentavan takamusta upeisiin mittoihin. Torikaupustelija vakuuttelee, että hänen myymänsä tuotteet ovat täysin vaarattomia ja luonnonmukaisia.

Lääkäri varoittelee riskeistä

Paikallinen lääkäri ei kuitenkaan ole aivan yhtä vakuuttunut kaikkien tuotteiden turvallisuudesta. Lääkärin mukaan takamuksen luonnoton suurentaminen saattaa muuttaa ryhtiä, ja mikä huolestuttavampaa, osa tuotteista saattaa hänen mukaansa aiheuttaa syöpää.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.