Muodokkaiden pukeutumisohjeet tyrmätään

Muodokkaalle eivät sovi vaakaraidat, muodokas voi unohtaa tiukkojen farkkujen käytön... Tiukat pukeutumisohjeet on aika unohtaa tänä syksynä!

Isokokoisempien naisten erilaiset pukeutumisohjeet ovat tuttu ilmiö. Tänä päivänä muodokkaammillekin naisille valmistetaan kuitenkin niin paljon erilaisia vaatteita, että pukeutumisohjeet voi unohtaa.

Hello Beautiful -sivusto kokosi yhteen väitteet, jotka voi nykyään unohtaa. Aktiivisuudella ja pienellä vaivalla löytyy persoonallisiakin vaatteita hyvinkin eri mallisille ihmisille. Tärkeintä on kuitenkin se, että tuntee olonsa mukavaksi omissa vaatteissaan.

Kokomustat vaatteet sopivat kookkaille parhaiten

Myös isokokoisille naisille on tänä päivänä tarjolla erilaisia tyylikkäitä värikkäitäkin vaatteita. Miksi verhoutua yksitoikkoiseen mustaan, kun tarjolla on paljon mielenkiintoisen värisiä, eri mallisia vaihtoehtoja.

Etenkään tiukat farkut eivät sovi kookkaille

Sopivan tiukat farkut antavat vaikutelman pidemmistä jaloista. Oikean malliset farkut voivat antaa käyttäjästään hoikistuneen kuvan. Täydelliset hyvin istuvat farkut kuuluvat isokokoisen naisen vaatekaapin aateliin siinä missä hoikemmankin.

Vaakaraidat eivät pue kookkaita

Tänä päivänä markkinoilta löytyy valtavasti trendikästä vaakaraitaa. Vaakaraitaisista vaatteistakin löytyy hyvin erilaisia leikkauksia. Valitsemalla oikeanlaisen leikkauksen voit korostaa parhaita puoliasi.

MTV3/Helmi

Lähde: Hellobeautiful

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja