Mainos

Muodin huipulle -voittaja Katri Niskanen: Paulan työ ei yllättänyt

Muodin huipulle -sarjan ensimmäisen jakson toinen vieraileva tuomari oli viime kauden voittaja Katri Niskanen. Mitkä asut jäivät Katrille parhaiten mieleen?

Muodin huipulle -sarjan ensimmäisessä jaksossa suunnittelijoiden tehtävänä oli luoda puku, joka kuvastaa heidän suunnittelijafilosofiaansa. Ensimmäisenä kotimatkalle lähetettiin ekologisesta muodista kiinnostunut Paula Kasurinen.

Tuomaristossa istui viime kauden voittaja Katri Niskanen. Katrin mukaan Paula pudotettiin sen takia, että asu ei ollut yllättävä.

– Puku ei ollut designiltaan selkeän omaleimainen, mutta suunnittelijan ekologisista arvoista suunnittelun takana annan pisteet, hän jatkaa.

– Siinä oli ristiriita puvun ja Paulan selityksien välillä. Design-filosofia ei välittynyt vaatteesta ilman selityksiä, eikä tarina vaatteen takana kuitenkaan yksin riitä, Katri perustelee.

Tuomarointi oli Katrille hauska kokemus, sillä hänelle kilpailijoiden jännitys on tuttua viime kaudelta.

– Oli hauska katsoa tilannetta nyt toiselta puolelta. Siellä oli jännittyneitä ilmeitä catwalkilla ja heräsi paljon mukavia muistoja mieleen, hän naurahtaa.

– Minulle jäi mieleen Anne-Marin hopeinen avaruusasu. Siitä oltiin tuomaristossa montaa eri mieltä. Myös Retan valkoinen hapsumekko herätti tuomaristossa ristiriitaisia tunteita. Olisi ollut kiva nähdä enemmänkin, yhden työn perusteella on vaikea sanoa mitään, Katri toteaa.

Mikään asuista ei hypännyt selvästi Katrin suosikiksi.

– Siellä oli monta kivaa, esimerkiksi Tuomaksen luomusja Lindan voittaja-asu. Joukossa oli myös keskinkertaisia suorituksia, joista ei ihan tiedä syvempää syytä, että miksi tällainen on tehty. Esimerkiksi Willen militaarihenkinen sekoitus kaikkea -asu ja Jarnan harmaa-musta trikoomekko olivat tällaisia. Kaikista asuista ei myöskään välittynyt suunnittelijan design-filosofia, hän pohtii.

Tulevilta jaksoilta Katri jää odottamaan värikkäitä persoonia, jännittäviä tehtävänantoja ja rohkeampia luomuksia.

– Suomeen mahtuu lisää uusia lahjakkaita suunnittelijapersoonia. Todella vaikea sanoa tässä vaiheessa kisaa, ketkä nähdään finaalissa ja kuka olisi todellinen lahjakkuus. Potentiaalia kyllä on! hän päättää.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla 22. helmikuuta alkaen kello 20. Uusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.