Muodin huipulle -vieraileva tuomari Tiia Vanhatapio: Petyin kilpailijoihin

Muodin huipulle -ohjelman neljännessä jaksossa vierailevana tuomarina nähtiin suunnittelija Tiia Vanhatapio. Anne-Marin putoamista vieraileva tuomari piti erittäin epäoikeudenmukaisena.

Muodin huipulle -ohjelman tuoreimmassa jaksossa suunnittelijoiden piti luoda valkoinen haute couture -iltapuku. Catwalkilla asuja oli tuomaroimassa vakiokasvojen rinnalla designer Tiia Vanhatapio.

Suunnittelijoiden luomukset eivät vierailevaa tuomaria vakuuttaneet.

– Olin pettynyt, sillä suunnittelijoilla olisi ollut mahdollisuus jättää kaikki estot pois ja näyttää närhen munat. Lavalla nähtiin yllätyksettömiä pukuja ja kaikki olivat jämähtäneet morsiuspuku-tyyliin, se oli äärimmäisen tylsää katsottavaa, Vanhatapio summaa ajatuksiaan catwalkista.

– Catwalkilta ei jäänyt oikein mitään mieleen. Jussin asussa oli vähän mietitty ideaa pidemmälle, mutta tuntui kuin kangasvalikoima olisi rajoittunut vain pariin eri materiaaliin. Suunnittelijat olisivat voineet valita esimerkiksi vakosamettia tai nahkaa – olivatko menneet lukkoon valintatilanteessa, tiedä häntä?

Tiia Vanhatapio: Tuomas kotimatkalle

Neljännen catwalkin päätteeksi Anne-Mari lähetettiin kotimatkalle. Vanhatapio ei allekirjoita tuomareiden päätöstä.

– Anne-Marin olisi pitänyt saada jäädä, siinä oli enemmän ideaa kuin Tuomaksen tekeleessä. Oikeudenmukaisuus ei toteutunut, sanoo Vanhatapio.

– Olisin ehdottomasti tiputtanut Tuomaksen. Puku oli kasa juttuja, varsinainen Kauniit ja rohkeat -puku helmineen päivineen. Meinasin pudota tuolilta, hän toteaa.

Yksi puku jäi kuitenkin Vanhatapion mieleen.

– Mielestäni Suvin kauppakassi-laskuvarjo-asun olisi pitänyt voittaa tehtävä, sillä siinä oli uutta ajatusta ja se oli mielenkiintoinen.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja