Muodin huipulle -Suvi: Osasin odottaa voittoa

Muodin huipulle -kilpailijoiden kuudes tehtävä oli suunnitella unisex-työasu EMMA-museon työntekijöille. Catwalkilla pääsi tuulettamaan tällä kertaa Suvi.

Muodin huipulle -ohjelman viidennessä jaksossa suunnittelijoiden tuli luoda työasu EMMA-museon työntekijöille. Palkinto oli tällä kertaa erityisen houkutteleva, sillä museo oli valmis jatkamaan yhteistyötä suunnittelijan kanssa, mikäli luomus miellyttäisi heitä.

Tuomaristo valitsi voittajaksi Suvin.

– Palkinto oli mahtava. Innostuin heti, kun kuulin, että voittaja saa työn kilpailun ulkopuolelta. Se kuulosti hienolta. Museon henkilökunta oli kiinnostunut jatkamaan yhteistyötä kanssani, mutta asian kanssa edetään vasta nyt, kun jakso on tullut ulos, suunnittelija kertoo.

– Osasin odottaa voittoa, kun näin kaikki työt valmiina catwalkilla. Tuomareista ei tietenkään koskaan tiedä, mutta arvelin olevani parhaiden joukossa, hän paljastaa.

Suvi uskoo erottuneensa joukosta sen vuoksi, että hänen pukunsa vastasi parhaiten tehtävän annon kriteerejä.

– Se sopi museon värimaailmaan ja muotokieleen. Puku erottuu joukosta, mutta myös sulautuu tyyliltään museoon. Lisäksi se soveltuu monelle vartalontyypille ja on neutraali, hän listaa.

Suvi toteaa, että voitto oli tärkeä asia kilpailun kannalta.

– Jos kilpailussa haluaa edetä, täytyy saada aikaiseksi jotain näytettävää, Suvi toteaa.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja