Muodin huipulle -Reta: Äitini pahoitti mielensä

Muodin huipulle -Reta yllätti kanssakilpailijat voittamalla seitsemännen haastetehtävän. Reta myöntää, että hänen voittonsa tuli varmasti osalle suunnittelijoista sokkina.

Muodin huipulle -catwalkilla koettiin yllätys, kun muiden kilpailijoiden silmätikku Reta voitti seitsemännen tehtävän. Osa suunnittelijoista ei osannut peitellä todellisia fiiliksiään catwalkin jälkeen.

– Tuntuu, että osa järkyttyi, kun voitin. Kaikki ovat odottaneet mun tiputusta, joten varmasti se oli ainakin Lenille, Lindalle ja Jussille sokki, että voitin. Catwalkin jälkeen oli sellaista selän takana supattelua ja kireä tunnelma, mutta kaikki onnittelivat mua, Reta kertaa.

– Voitto tuntui tosi hyvältä, mutta samalla pelotti, että menevätkö välit muiden kanssa entistä enemmän kieroon, hän jatkaa.

Etenkin Leni on ollut hämmästynyt siitä, että Reta on päässyt kilpailussa näin pitkälle.

– Lenin kommentit ovat tuntuneet kummallisilta ja on outoa katsoa, kun itseä haukutaan televisiossa. Olin varautunut, että jotakin tulee, mutta en odottanut, että näin paljon. Välillä tuntuu, että se on mennyt jo vähän yli, nainen myöntää.

– En ole menettänyt yöuniani, osasin kyllä odottaa sitä. Mun itsevarmuus pysyy koko ajan. Jos joku haluaa vuodattaa, niin antaa laulaa vaan. Enemmän mietin mun äitiä, sillä on paha mieli kun lasta haukutaan televisiossa, kenkäsuunnittelijana uraa luonut Reta harmittelee.

Jäikö jakso näkemättä? Muodin huipulle uusintana AVA-kanavalla tänään kello 20.00.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja