Muodin huipulle Nora Vilva: Näillä eväillä pääset kilpailussa pitkälle

Muodin huipulle -ohjelman juontaja ja tuomari Nora Vilva ei malta odottaa sarjan starttaamista. Hän kannustaa kaikkia lahjakkaita muotisuunnittelijoita kokeilemaan onneaan sarjassa.

Nora toivoo mukaan kilpailijoita, jotka suhtautuvat muotiin ammattimaisesti ja avarakatseisesti.

– Pitää olla valmis kehittymään. Ja omassa hommassa täytyy olla tietynlaista itsevarmuutta. Oman vision vahvuus on tärkeää, ettei tekemisen tyyli ole ihan hakusessa, vaalea kaunotar opastaa.

Yhtäläisyyksiä Heidi Klumiin

Mallina parikymmentä vuotta työskennellyt Nora Vilva astuu innoissaan Muodin huipulle -juontajan rooliin. Suomen Heidi Klumiksi kaunotar ei kuitenkaan tunnustaudu.

– En todellakaan astu hänen saappaisiinsa. Lähden omana itsenäni ja omissa saappaissani, nainen nauraa vuolaasti.

– Totta kai ammatillisia yhtäläisyyksiä löytyy, mutta hänen kokemuspohjansa on aivan toista luokkaa.

Nora sanoo, että pitkä kokemus muotimaailmassa auttaa häntä hyppäämään ohjelman luotsiksi. Hän tietää, millaiseen maailmaan suunnittelijakokelaat ovat päätänsä pistämässä.

– Rohkeasti vaan mukaan! Kilpailusta on tulossa kova, joten itsekriittinen kannattaa olla, nainen vinkkaa.

Nora korostaa, että Muodin huipulle -ohjelma on erinomainen mahdollisuus nousta suomalaisen ja kansainvälisen muotimaailman huipulle, joten tilaisuus kannattaa hyödyntää.

– Muotimaailma on haastava ja ihana. Kannattaa kulkea omaa polkuansa, mutta myös olla valmis petraamaan tietyissä asioissa. Tuuliajolle ei kannata lähteä!

Teksti: Heli Vartiainen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat