Mainos

Muodin huipulle -Marin nolo moka: Kuka on John Galliano?

Muodin huipulle -jaksossa kilpailijaporukan kuopus Mari Koppanen paljasti, että hänellä on suuria aukkoja muotitietämyksessään. Hän ei nimittäin tiennyt, kuka legendaarinen muotisuunnittelija John Galliano on.

Neljännessä Muodin huipulle -jaksossa selvisi, että tamperelaisella Marilla on vielä paljon oppimista muotimaailmasta.

Kun suunnittelijoiden mentor Janne Renvall kysyi Marilta, onko hän saanut vaikutteita legendaarisesta muotisuunnittelijasta John Gallianosta, nuori suunnittelijanalku päästi nolon möläytyksen.

– Mä en edes tiedä, kuka suunnittelija se on. Pitäisi varmaan tietää kyllä, hän naureskeli Jannen toteamukselle.

Janne selitti Marille, että Gallianon luomuksissa on usein nähty kangaslaskoksia, joita Marikin käytti asussaan. Myöhemmin haastattelussa Marilta kysyttiin asiasta.

– En edes muista sen suunnittelijan nimeä. Hän on siis ilmeisen suuri suunnittelija, ilmeisesti Diorin pääsuunnittelija, jota mä en edes tiedä. Mulle tuli sellainen olo, että varastaisin toisen tyylin, vaikka mä luulin, että luon tässä jotain uutta, hän pohti kameroiden edessä.

Marille tiedoksi: Teatraalisuudestaan tunnettu Galliano on työskennellyt muotiuransa aikana muun muassa Givenchylla. Hänellä on kaksi omaa merkkiä, John Galliano ja Galliano by John Galliano.

Värikäs Galliano nousi viime kuun lopussa otsikoihin, kun Dior päätti hyllyttää pääsuunnittelijansa toistaiseksi. Dior teki päätöksensä, kun Galliano laukoi Pariisissa juutalaisvastaisia kommentteja eräälle pariskunnalle. Raivostunut suunnittelija poistui paikalta vasta poliisin taluttamana.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20. Uusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.