Mainos

Muodin huipulle -Mari: Näin juhlin voittoani

Muodin huipulle -sarjan neljännessä jaksossa suunnittelijoiden piti luoda catwalkille valkoinen haute couture -puku. Vaikeuksista huolimatta voiton vei kisan kuopus, Mari Koppanen, 20.

Muodin huipulle -Marin neljäs tehtävä ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Nainen meni täysin lukkoon tehtävänsä kanssa.

– Mulla tapahtui todellinen lukkiutuminen. Ensimmäiset kaksi tuntia menivät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, makasin vain flegmaattisena siellä. Sitten aloin yhtäkkiä työstää pukuani ja siitä tulikin kiva tehtävä, Mari kertoo.

– Aluksi tuntui, että valitsin ihan väärät materiaalit. Kankaasta tuli mieleen hirveä 80-luvun hääpuku ja olin ihan varma, että mä lähden kotiin. Mutta kun puku lopulta oli valmis, olin tosi tyytyväinen. Voitto tuli yllätyksenä, mutta kun seistiin catwalkilla, niin uskalsin jo vähän toivoa, että jos tämä olisikin hyvä, hän muistelee.

Mari sai voittonsa myötä koskemattomuuden, eli hän ei voi pudota seuraavassa tehtävässä.

– Tuli tosi hyvä olo, että nuorimpanakin pystyn saavuttamaan täällä jotakin, edes yhden voiton. Kyllä sitä ajattelee, että koska itse keikahtaa pois, hän toteaa.

Voittoaan Mari juhli hillitysti.

– Kaikki on tosi väsyneitä iltaisin, mutta juhlin voittoani käymällä Essin kanssa saunassa, hän paljastaa.

Muodin huipulle MTV3-kanvalla tiistaisin kello 20. Uusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.