Muodin huipulle -Jussi voitti kukkatehtävän: Elämäni hienoin tunne

Muodin huipulle -catwalkilla nähtiin tällä viikolla hyvin erilaisia töitä, sillä suunnittelijat joutuivat käyttämään yhtenä materiaalina kukkia. Tehtävän voitti Jussi, jonka puku erottui muiden luomuksista synkän värinsä ja mielenkiintoisen tarinansa ansiosta.

Muodin huipulle -suunnittelijat joutuivat vaikean haasteen eteen, kun heidän täytyi luoda kevät asuksi. Puvussa täytyi käyttää yhtenä materiaalina kukkasia.

22-vuotias Jussi otti riskin ja teki hieman erilaisen asun kuin muut. Kun muut käyttivät puvuissaan hempeitä, keväisiä värejä, Jussi marssitti catwalkille mustan puvun.

– Oltiin kukkahuoneella ja haistoin siellä sitruksen happaman tuoksun orkideasta. Siitä tuli mieleen hapan ämmä, joka kehittyi bitch-kaasoksi. Puvun ideana oli, että kyseinen nainen on menossa parhaan ystävänsä häihin, mutta hänellä on ollut juttua sulhasen kanssa. Lopulta hän päättää mennä kirkon käytäviä pitkin ja hakea miehen itselleen, hän selittää.

– Catwalkilla oli jännittävät paikat, se oli fyysisesti ja henkisesti rankka kokemus. Pukuni oli niin erilainen verrattuna muihin, joten en tiennyt, mitä mieltä tuomarit on ja vastaako se tehtävänantoa, mies kertoo fiiliksistään.

"Tämä on mun juttuni!"

Jussi vakuuttaa, että hänellä oli luottoa omaan pukuun alusta asti.

– Olin tyytyväinen omaan työhöni. Se onnistui hyvin ja oli uniikki muihin verrattuna. Voiton myötä tuli äärettömän hienot fiilikset, ei varmaan ikinä ole elämässä ollut niin hieno tunne! mies iloitsee.

Tehtävän voitto myös vahvisti Jussin ajatuksia oman tulevaisuuden suhteen.

– Voitto antoi itsevarmuutta lisää, että tämä on ihan varmasti mun juttuni. Olen aina tiennyt sen, mutta voitosta tuli semmoinen tunne, että tätä mä haluan tehdä lopun ikääni.

Iloisia voittofiiliksiä kuitenkin hieman laski se, että Jarna lähetettiin kotimatkalle.

– Jarnan lähtö oli hirveätä. Tajusin oman voiton vasta seuraavana päivänä, siihen asti harmitti se, että toinen joutui lähtemään, hän valittelee.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja