Muodin huipulle -Jarna surkeana: Pukuni oli kaamea!

Toisena Muodin huipulle -kilpailun joutui jättämään herttainen Jarna Papinniemi. Jarna itse ei ollut ollenkaan tyytyväinen mekkoonsa, vaan se sai nuoren suunnittelijan jopa kyynelten partaalle.

Muodin huipulle -suunnittelijoille heitettiin toisessa jaksossa iso haaste, sillä heidän täytyi luoda keväinen asu kukkien avulla. Kotimatkalle tuomaristo lähetti Jarnan. Nainen osasi odottaa pudotusta, mutta oli silti pettynyt.

– Harmittaa, että en päässyt suunnittelijana näyttämään, mitä pystyn tekemään. Toivon, että ihmisille ei jää tietynlainen kuva mun suunnittelusta, hän totesi catwalkin jälkeen.

– Olen pettynyt, mutta elämä jatkuu kuitenkin eteenpäin. Tämä on ollut erittäin rankka, mutta mielenkiintoinen kokemus, nainen vakuuttaa.

Jarna uskoo, että antoi itselleen liian vaikean haasteen tehtävässä.

– En ole muotoilija, olen vaatesuunnittelija enemmän kuin muotoilija. Yliarvoin sen, miten pystyisin suoriutumaan tästä tehtävästä. Annoin itselleni liian vaikean haasteen, en pystynyt toteuttamaan sitä siinä ajassa mitä oli, hän huokaisee.

Puku oli yksi elämän virheistä

Jarna ei ollut ollenkaan tyytyväinen luomukseensa.

– Pukuni oli aika kaamea, en ikinä tekisi tuollaista oikeassa elämässä. Täällä on niin eri tilanne, on paineita ja kaikenlaisia pikkumutkia matkassa, hän selittää.

– Olin melko varma, että mie lähden tänään, jos suoraan sanon. En tykännyt omasta mekostani yhtään. Se oli yksi niistä virheistä, joita elämässään tekee ja toivoo, että ei olisi tehnyt. Nyt se on tehty, ei sille mitään voi.

Ketä Jarna veikkaa voittajaksi? Katso videohaastattelu!

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja