Mainos

Muodin huipulle -catwalkin pukuloistoa: Vau, mitä kukkamekkoja!

Muodin huipulle -suunnittelijoille heitettiin toisessa jaksossa vaikea haaste. Kilpailijoiden piti luoda kevät asuksi kukkien avulla. Katso, mitä lahjakkaat suunnittelijat saivat aikaan poikkeuksellisen materiaalin inspiroimana!

Muodin huipulle -mentor Janne Renvall yllätti suunnittelijat toisessa jaksossa viemällä nämä kukkahuoneelle. Toisessa tehtävässä suunnittelijoiden piti luoda kevät asuksi, mutta tehtävänannossa oli vielä ylimääräinen mutka. Vähintään 30 prosenttia asusta piti valmistaa kukkasista.

Suunnittelijat tarttuivat innokkaasti haasteeseen ja alkoivat luoda omaa näkemystään keväisestä asusta. Muun muassa Essi ja Mari luottivat keväiseen, vaaleanvihreään kankaaseen, mutta Leni ja Reta joutuivat kamppailemaan punaisen kankaan kanssa.

Näytöslavalla nähtiin klassista valkoista ja reipasta pinkkiä, mutta myös toinen toistaan upeampia kukka-asetelmia. Kukkasia kiinnitettiin niin pukuun, hiuksiin kuin kenkiin.

Tehtävän voitti turkulainen Jussi, joka otti riskin maalaamalla kukkaset mustiksi. Tummanpuhuvan asun tarina kolahti tuomareihin.

Pudotusuhan alle joutuivat Jarna ja Reta, joiden puvut eivät olleet tuomareiden mieleen.

Katso kaikki toisen catwalkin puvut!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.