Muodin huipulle -Anne-Mari: Luulin pääseväni pidemmälle

Muodin huipulle -ohjelman neljännessä jaksossa suunnittelijoiden tuli luoda valkoinen haute couture -iltapuku. Tuomarit tekivät sokkipäätöksen ja pudottivat Anne-Marin, jota pidettiin yhtenä kilpailun ennakkosuosikkina.

Neljännessä Muodin huipulle -jaksossa nähtiin yllätyskäänne, kun kilpailusta putosi yksi ennakkosuosikeista, Anne-Mari Pahkala.

– Tartuin liikaa taiteellisuuteen ja ajattelin työtä liikaa veistoksena. Haute couture -puvun valmistus vie yleensä satoja tunteja aikaa. Työajan lyhyys yllätti, nainen pohtii putoamisensa syitä.

Pudotus ei tullut Anne-Marille aivan täytenä yllätyksenä.

– Tajusin catwalkilla, että tartuin liikaa omaan juttuuni. Harmittaa, koska olisi ollut vielä näytettävää, hän myöntää.

Henkinen paine kävi voimille

Anne-Mari toteaa, että tuomarit tekivät oikean päätöksen.

– Mun pukuni tarkoitus ei auennut. Meille sanottiin, että ajatelkaa pukua taideteoksena ja lähdin sitten liikaa siihen. Kaikilla oli niin erilaiset puvut, joten en osaa ottaa kantaa siihenkään, olisiko jonkun muun pitänyt pudota, hän perustelee.

Muodin huipulle -nettisivuilla Anne-Mari nousi yhdeksi ennakkosuosikiksi. Nuori suunnittelija on iloinen katsojien tuesta.

– Olen iloinen, että ihmiset tukevat mua, se on tosi tärkeää. Harmittaa, että en päässyt näyttämään mitä osaan. Toivon, että ihmiset kuitenkin löytäisivät minut suunnittelijana. Olisin itsekin luullut pääseväni pidemmälle, hän harmittelee.

– Kilpailu stressasi, koska tiesin pystyväni parempaan, mutta resurssit eivät vaan riittäneet. Henkinen paine oli voimakas, hän sanoo.

Kilpailun voittajaksi Anne-Mari veikkaa Lindaa.

– Lindalla on vahva, kestävä ja ajaton tyyli, hän toteaa.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20. Uusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja