Muistatko koukuttavan Skam-sarjan? Vilden roolissa hurmannut Ulrikke, 23, vetäytyi julkisuudesta ja kertoo nyt vaikeista ajoistaan

Hittisarja Skamin näyttelijä kertoo tanskalaismediassa vaikeista ajoistaan.

Norjalaisten lukiolaisten elämää kuvannut hittisarja Skamsai koukkuun sekä teinit että aikuiset muutama vuosi sitten.

Myös maailmalla menestystä niittänyt sarja teki sen nuorista näyttelijöistä tähtiä maailmalla. Yksi sarjan hahmoista oli epävarman ja hieman hömelön Vilden roolissa katsojat hurmannut Ulrikke Falch. 23-vuotias tähti ilmoitti muutama kuukausi sitten yllättäen liki miljoonalle Instagram-seuraajalleen poistuvansa sosiaalisesta mediasta.

Hänen Skam-hahmolleen Vildelle on sen sijaan perustettu jopa fanitili Instagramissa.

Falch oli aiemmin käyttänyt somesuosiotaan itselleen tärkeistä aiheista, kuten naisten kauneusihanteista, kehopositiivisuudesta ja anoreksiasta puhumiseen.

Ilmoituksesta poistua sosiaalisesta mediasta on kulunut nyt neljä kuukautta, eikä nuoresta naisesta ole sen jälkeen kuultu julkisuudessa pihaustakaan. Nyt hän kuitenkin kertoo tanskalaisen ALT-sivuston haastattelussa menneistä kuukausistaan, jotka eivät ole olleet helppoja.

Falchista ilmestyy lisäksi Tanskan TV2:ssa dokumentti. Norjalaislehti Se og hørin mukaan hän kertoo dokumentilla elämästään Skamin jälkeen ja paljastaa joutuneensa päivittäin taistelemaan huonon itsetunnon vuoksi ja tekemään töitä pitääkseen yllä Instagramiin rakentamaansa rooliaan.

ALTille antamassaan haastattelussa hän kertoo keskittyvänsä nyt hoitamaan ongelmiaan ja sanoo kärsivänsä persoonallisuushäiriöstä.

– Siihen saa hoitoa. Käyn terapiassa kahdesti viikossa ja näin tulee jatkumaan muutamien vuosien ajan. Olen sitoutunut hoitamaan itseni kuntoon, Falch sanoo ja myöntää, että hänen on edelleen vaikeaa puhua diagnoosistaan julkisesti.

Falch sai pari vuotta sitten osakseen rajua kritiikkiä, kun hän alkoi seurustella Ex on the Beach -realitysta tutun miehen kanssa. Suhde kariutui vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja