Mainos

Muista suojata hiuksesi kuumalta

Hiusten suojaaminen kuumalta on hiusten muotoilussa ensi arvoisen tärkeää. Helmen muuttumisleikkiin saapunut Mira Puurtinen sai meikkitaiteilija Riia Koivistolta ohjeet rennon kiharakampauksen tekoon ja hiusten oikeaoppiseen hoitamiseen.

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Mira Puurtinen sai muuttumispäivänä itselleen upean kiharakampauksen. Meikkitaiteilija Riia Koivisto loihti Miran luonnonkiharoista hiuksista rennon mutta juhlavan lookin.

– Hiusten takaosa ja otsa on letitetty, mutta kampaus on rennosti pinneillä kiinni. Tällainen kampaus kannattaa toteuttaa fiilispohjalla. Juhlavakin kampaus saa nyt näyttää kyhätyltä. Se on muodikkaampaa kuin liian siloteltu look, Riia kertoi.

Riia muistutti, että lämpösuoja on tarpeen aina, kun hiuksia muotoillaan kuumilla välineillä. Riia suojasi Miran hiukset ennen muotoiluraudan käyttämistä lämpösuojan sisältävillä muotoilusuihkeella ja muotovaahdolla.

Kampaus viimeisteltiin hiuslakalla ja hoitosuihkeella, joka sopi täydellisesti Miran luonnonkiharoille, kuivuuteen taipuvaisille hiuksille. Riia suositteli Miralle värjätyille hiuksille tarkoitettua tuotelinjaa, joka tuo hiuksiin ylimääräistä kiiltoa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Timanttista kiiltoa purkista

Miran hiuksille suositeltiin Nivean Diamond Gloss -hiustenhoitotuotteita, joiden teho piilee innovatiivisten hoitavien ja kosteuttavien ainesosien yhdistelmässä sekä uusissa teknologioissa, joille haetaan patenttia. Tuotteet tehostavat valon heijastumista hiusten pinnalta tehden hiuksista timanttisen kiiltävät. Tuotteet myös tuuheuttavat hiuksia ja tekevät niistä taipuisat.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.