Mainos

MTV3 yhä kiinnostunut Viron TV1:stä

MTV Oy on edelleen kiinnostunut yksityisestä virolaisesta tv-kanasta TV 1:stä. Sönajalan perheen omistuksessa oleva televisiokanava ajautui viime kesänä Ühispankin valvontaan ja samalla sen johto vaihdettiin täysin, kertoo Postimees-lehti. Lehden mukaan MTV ja pankki käyvät parhaillaan neuvotteluja televisiokanavan hinnasta. Pankki on aiemmin ilmoittanut, että kanavan myyntihinta on 90 miljoonaa kruunua eli 36 miljoonaa markkaa. MTV puolestaan on lehden tietojen mukaan valmis maksamaan 50-90 miljoonaa kruunua.

MTV:n varatoimitusjohtaja Jaakko Paavela myöntää, että kaikki mahdollisuudet ovat vielä avoinna, mutta ei tahdo tässä vaiheessa selvitellä tarkemmin asiaa.
- Olemme jatkuvasti ilmoittaneet, että olemme kiinnostuneet kanavasta. Kiinnostuksemme ei ole mihinkään laantunut, hän sanoo lehdessä.

MTV on jo nykyisin mukana Viron televisiomarkkinoilla, sillä sille kuuluu 6 prosenttia Eesti TV 3:n osakkeista.

Sönajalan perheen omistuksessa olleet kaikki TV 1:n osakkeet siirtyivät viime huhtikuussa pankin haltuun viiden miljoonan kruunun suuruisen lainan pantiksi. Lisäksi yhtiöllä oli tuolloin 15 miljoonan kruunun laina, jonka erääntyminen oli puolen vuoden päässä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.