Mainos

MTV3 Uutisten lukijat: Voita ei mikään voita

MTV3:n Uutisten Facebook-sivuilla on puolustettu voin käyttöä voimakkain sanakääntein sen jälkeen, kun THL varoitti voin vaaroista tänään.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan voin käyttö on tuplaantunut ja kevytlevitteiden suosio romahtanut. THL pelkää suuntauksen heikentävän suomalaisten terveyttä.

Lukijat eivät tätä väitettä purematta niele.

Tässä muutamia FB:ssä esitettyjä voipuolustuksia:

– Kyllä se suurin tappaja on stressi eikä luonnonmukainen ravinto!

– Vain sillä on merkitystä miten saamansa energian kuluttaa. 20 vuotta sitten ei ollut juuri muuta kuin voita ja silti Suomessa on paljon kohtalaisen terveitä yli 80-vuotiaita ihmisiä, jotka ovat tehneet töitä vielä yli 7-kymppisinä. Jos istut toimistotuolilla 8 tuntia ja sen jälkeen sohvalla muutaman tunnin, niin kaikki mitä syöt, on terveydelle vaarallista. Järjen käyttö ei edelleenkään ole kiellettyä!

– Onhan se voi luonnontuote, mutta niin on tupakka ja alkoholikin. Kyllä luonnollinenkin voi olla terveydelle haitallista. Kovat eläinperäiset rasvat ovat epäterveellisiä, ihan faktahan se on. Leivän päällä kyllä menee itsellä ihan mikä sortti tahansa, ei tässä jeesustelemaan pidä ruveta.

Yksi lukijoista antoi myös oman voireseptinsä.

– 100 g aitoa voita, 1 dl hyvää oliiviöljyä ja 1 dl vettä. Terveellistä, hän kirjoittaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.