Mainos

MTV3 Uutisilla jo yli 10 000 fania Facebookissa – haluatko kutsun toimitukseen?

MTV3 Uutisilla on Facebookissa jo yli 10 000 fania.

Tuoreita uutisia ja puheenaiheita tarjoava yhteisö tavoitti rajapyykin hetki sitten.

Facebook-sivu on kerännyt päivittäin tasaisesti uusia faneja, minkä lisäksi suuret uutistapahtumat ja erikoisteemat ovat tuoneet sivulle kävijäpiikkejä.

Lukijoita ovat puhuttaneet viime kuukausien aikana etenkin presidentinvaalit ja talven lumitilanne. Yksittäisistä uutisista suurimman kiinnostuksen ovat herättäneet Miss Suomen valinta, Ruotsin kuninkaallisten perheenlisäys ja Whitney Houstonin poismeno.

Facebook-yhteisö on toiminut myös lukuisten uutisten innoittajana ja lähteenä. Lukijat ovat jakaneet kokemuksiaan esimerkiksi työnantajien suhtautumisesta sairauspoissaoloihin, kertoneet mielipiteensä ravintoloiden aukioloajoista ja antaneet vinkkejä pakkasesta selviämiseen.

– Meille on kasvanut arvokas, osallistuva verkkoyhteisö, jonka kommenteilla ja mielipiteillä on yhä tärkeämpi merkitys jutuissamme, kertoo MTV3:n verkko- ja radiouutisten päätoimittaja Anu Kuistiala.

10 000:n rajan ylittymisen kunniaksi MTV3 Uutiset kutsuu Facebookissa viisi fania tutustumaan toimitukseen ja uutistyöhön.

Seurantaa ja tunnelmia kulissien takaa

MTV3 Uutiset tarjoaa Facebookissa ainutlaatuisen näkökulman uutisiin. Tärkeimpiä uutistapahtumia seurataan fanien kanssa reaaliajassa ja toimitustyön tunnelmia jaetaan myös kulissien takaa.

Faneille on esimerkiksi välitetty kuvia ja kuulumisia toimituksessa vierailevilta julkisuuden henkilöiltä ennen varsinaista haastattelua.

Facebook-sivu on toiminut myös tuttujen ruutukasvojen harjoituskenttänä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi uutisankkuri Peter Nyman on vastaillut fanien kysymyksiin suorassa Facebook-sessiossa.

Facebook-sivun lisäksi MTV3 Uutiset on sosiaalisessa mediassa mukana myös Twitterissä uutisotsikoilla ja uusiin kuvioihin valmistautuvan vaalitoimituksen voimin. Uutisille on avattu sivu myös Google+-palveluun.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.