Mainos

MTV3 seuraa: Auerin veli todistaa Ulvila-käräjillä

Ulvila-käräjillä puidaan tänään kahden vuoden takaisia olosuhteita, joissa lasten uudet kertomukset tulivat ilmi.

Päivän ensimmäinen todistaja on Anneli Auerin veli, joka ensimmäisen oikeudenkäynnin aikaan uskoi vielä vankasti Auerin syyttömyyteen. Veli muun muassa toimi Auerin tukena, kun oli syksyllä 2009 kuulusteltu epäiltynä miehensä murhasta. Tuona aikana veli auttoi Aueria käytännön asioissa, kuten asianajajan hankkimisessa, ja valoi Aueriin uskoa tämän syyttömyyden puolesta.

Siskon ja veljen suhteessa merkittävä käänne tapahtui kuitenkin vuoden 2011 elokuussa. Lasten huoltajana Auerin tutkintavankeuden aikana toiminut veli otti yhteyttä syyttäjään ja toimitti tälle lasten muuttuneet kertomukset. Syyttäjä liitti materiaalia valituslupahakemukseensa korkeimmalle oikeudelle.

Veljeä kuullaan tiistaina aamupäivällä sekä syyttäjän että puolustuksen nimeämänä todistajana. Lisäksi todistamassa on veljen puoliso. Tällä hetkellä pariskunta toimii Auerin kolmen nuorimman lapsen huoltajana.

Tiistaina todistajana kuullaan myös syyttäjän ja puolustuksen yhteistä saatananpalvonta-asiantuntijaa, teologian tohtori Merja Hermosta. Syyttäjä päätti valmisteluistunnon jälkeen luopua omasta

Iltapäivällä kuultavaksi saapuu erikoislääkäri Minna Joki-Erkkilä.

MTV3.fi seuraa oikeudenkäyntiä suoraan oikeussalista kello 9.30 alkaen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.