Mainos

MTV3:n vaalisivut on avattu tänään

MTV3:n vaalisivut ovat avautuneet tänä aamuna. Sivuilla seurataan tiiviisti huhtikuussa huipentuvaa eduskuntavaalikamppailua.

- Tästä lähtien sivuilla voi käydä katsomassa päivittäin, mitä kotimaan politiikassa tapahtuu ja mitä puolueet eri asioista sanovat. Sitä kautta voi muodostaa oman mielipiteen asioista, sanoo MTV3:n vaaliasiantuntija, tutkimusjohtaja Kimmo Grönlund Åbo Akademista.

Uutisten lisäksi sivuille on koottu muun muassa videoita ja asiantuntijoiden blogeja. MTV3:n vaalikone avautuu sivuilla tammikuussa. Vaalikoneessa voi etsiä sopivaa ehdokasta vastaamalla noin 40 politiikkaan liittyvään kysymykseen.

Facebookilla iso rooli

Tänä vuonna vaalisivuilla on kiinnitetty aiempaa enemmän huomiota yhteisöllisyyteen. Muun muassa Facebookin rooli on nostettu vahvasti esiin.

- Haluamme rohkaista ihmisiä keskustelemaan entistä enemmän ja uskomme, että Facebookin tuominen vaalisivuille auttaa tätä osaltaan. Tätä kautta yhä useampien on helppo osallistua myös poliittiseen keskusteluun, sanoo toimituspäällikkö Anu Kuistiala.

Keskustelua voi käydä vaalisivujen lisäksi myös MTV3 Uutiset -Facebook-sivulla. Kuistiala rohkaisee lukijoita myös antamaan juttuvinkkejä ja kehitystoiveita vaalisivujen toimittajille.

Katso MTV3:n vaaliasiantuntija Kimmo Grönlundin haastattelu: (Huomenta Suomi 20.12.2010)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.