Mainos

MTV3:n vaaliohjelmat tavoittivat yli kolme miljoonaa tv-katsojaa

Kokoomuksen Sauli Niinistön valintaan eilen huipentuneet presidentinvaalit kiinnostivat suuresti MTV3-kanavan televisiokatsojia. Uutistoimituksen vaaliohjelmat tavoittivat kaikkiaan noin 3,5 miljoonaa katsojaa.

Myös verkkouutisten rooli oli merkittävä, sillä MTV3:n verkon vaaliuutiset vetivät nettisivuille ennätysmäärän kävijöitä. Viikolla 5 mtv3.fillä oli kaksi miljoonaa eri viikkokävijää. Vaaleihin liittyviä artikkeleita on luettu nettisivuilla viisi miljoonaa kertaa.

Suosituin MTV3-kanavan vaaliohjelmista oli 18. tammikuuta esitetty Presidenttitentti, jonka keskikatsojamäärä oli 806 000.

– Tv:n isojen vaalikeskustelujen aika ei todellakaan ole ohi, saimme kaikille vaaliohjelmille yli puolen miljoonan katsojan keskiarvon ja suuria tenttejä seurasi parhaimmillaan lähes miljoona katsojaa, MTV3:n vaaliohjelmistosta vastaava tuottaja Heikki Piuhola pohtii.

Myös sosiaalinen media seurasi vaalien asetelmaa herkeämättä. Twitterissä vaalitoimitus keräsi kamppailun aikana yli 4000 seuraajan joukon.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.