MTV3:n Sipilä: Ulvila jää ikuiseksi mysteeriksi

MTV3:n rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä uskoo Ulvilan henkirikoksen jäävän ikuiseksi mysteeriksi. Hovioikeus vapautti miehensä murhasta epäillyn Anneli Auerin toissapäivänä odottamaan lopullista tuomiota.

– Oli todella suuri yllätys, että Auer vapautettiin. En usko, että häntä tullaan heinäkuussa tuomitsemaan. Tuomitseminen olisi tätä väliaikaista vapauttamistakin suurempi yllätys.

Sipilän mukaan rikos voi jäädä selvittämättä. Poliisin toimintaa rikospaikalla on kritisoitu ja väitetty, että osa todisteista on jäänyt analysoimatta.

– Hovioikeus ei ole vielä antanut päätöstään, joten emme tiedä mihin he kiinnittävät huomiota ja miten se eroaa käräjäoikeuden langettavasta murhatuomiosta. Tuntuu, että tässä on yritetty kyllä kaikki kivet kääntää monissa vaiheissa – kun epäiltiin ulkopuolista tekijää, tehtiin dna-tutkimus yli 600 miehelle. Paljon on tehty, mutta silti tapaus näyttää jäävän ikuiseksi mysteeriksi.

– Ellei jotain uutta ja yllättävää löydy – mikä ei tässä tapauksessa olisi kyllä mitään uutta tai yllättävää, Sipilä lisää.

(MTV3)

Katso MTV3:n rikostoimituksen päällikön Jarkko Sipilän kommentit: (Huomenta Suomi 27.5.2011)

Lue myös:

    Uusimmat