Mainos

MTV3:n lukijat eivät niele Espanjan pankkitukea

MTV3 Uutisten lukijoista valtaosa ei hyväksy Espanjan 100 miljardin euron pankkitukea. Kommenteissa toivotaan niin paluuta markkaan kuin epäillään tuen valuvan pankkipomojen taskuun.

Se 100 miljardiakin on pelkkä käsiraha siihen nähden, mitä vielä tullaan vaatimaan. Se ei riitä kuin pankkien pääoman alustavaan pönkittämiseen, pitkään muhineen asuntokuplan jäljet odottavat Espanjassa vielä siivoamistaan ja valtio on jo nyt pahasti velkaantunut. Espanjan valtio tulee aivan varmasti tarvitsemaan pankkien kriisirahoituksen jälkeen itsekin tukea, ennemmin tai myöhemmin. Milloin euromaiden päättäjät oppivat, että kauhea loppu olisi parempi vaihtoehto kuin loputon kauheus? sanoo Antti Facebookissa.

...niin taisin eilen kommentoida, että he tarvitsevat paljon paljon enemmän kuin 100mrd. Tässä se nyt sitten tulee. Mitä järkeä on antaa 100mrd, jos se hetkeksi vain rauhoittaa markkinoita, kohta he ovat kinuamassa taas lisää ja Italian on saatava kans tai he kokevat tulevansa syrjityksi. Kyllä homma menee niin ,että kun kaikki eu maat on kupattu pankien pelastamiseksi tyhjiin, niin euro hajoaa. Mitä jäljelle jää? Niitä harvoja rikkaita joilla on mahti ja mammona ostaakseen pilkka hintaan savuavia raunioita, kommentoi nimimerkki wroom.

"Mistä aina löytyy rahaa?"

Useat kommentoijat ihmettelevät, kuinka Suomelta löytyy rahaa tukea kriisimaita, kun samalla kotimaassa säästetään kaikesta.

Totuus on se,että minä tavallinen suomalainen alle 100e eläkeläinen en ymmärrä miksi pitää ja mistä löytyy aina rahaa muille maille,kuin omaan maahan!?Meillä vaan kiristetään joka asiassa,perusturva,poliisit sairaalat ym ym.Lukekaa Iltalehden yleisön osastosta erään Suomeen muuttavan kertomus,mitä Espanjassa on todella tapahtunut eli miten siellä on asiat hoidettu, sanoo Aino.

Jutta jos espanjalle annat niin takuu varmasti SDP kannatus ALLE 5% usko ihan huvikses ei me suomalaiset tyhmii olla ja sit julistat salaseks kun on kunnallisvaalit tulossa USKO NYT KANNATTAA PUHUA KERRANKIN TOTTA EI SALAISIA SUMMIA JA SOPIMUKSIA¸ toivoo puolestaan nimimerkki edukka.

Suomen kannattaisi ottaa nyt lainaa niin paljon kuin vain pystyy. Vielä kun on luottoluokitukset kohdillaan. Siinnä vaiheessa kun saadaan valtionvelka sinne 300miljardin tuntumaan niin heitetään ihan lössiksi ja ajaudutaan hallittuun konkurssiin. Näinhän nämä muutkin tekee. Velkasaneerauksessa sitten unohdetaan kaikki vanhat, ja aloitetaan tyhjältä pöydältä, ehdottaa nimimerkki repe1.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.