Mainos

MTV3:n kysely: Madonnasta kohkataan jo aivan liikaa

Poptähti Madonnalla on varmasti oma vannoutunut fanikuntansa, mutta joidenkin mielestä naisesta meuhkataan jo aivan liikaa Suomessa.

MTV3:n nettikyselyssä lähes 80 prosenttia on sitä mieltä, että Madonnasta kohkataan turhan paljon ja mediavyörytys saisi jo loppua. Runsaan 20 prosentin mielestä taas Madonnasta ei missään nimessä oli vielä puhuttu liikaa - tai edes tarpeeksi.

MTV3:n nettikyselyyn tuli vuorokauden aikana lähes 3 000 vastausta.

Monien mielestä siis poptähti Madonna on ollut viime päivinä julkisuudessa jo aivan liiaksi. Useita kyllä-vastauksia perusteltiin sillä, että maailmassa on paljon tärkeämpiä asioita kuin Madonna.

- On paljon asioita, joista pitäisi tehdä uutisia, mutta tärkeät asiat piilotetaan humpuukin alle, perustelee eräs vastaaja.

Madonnasta meuhkataan monien mielestä myös aivan liikaa ottaen huomioon, että hän on laskeva tähti. Monia myös inhottaa Madonnan seksikkyys.

- Liika on liikaa, koska Madonna ei enää edes ole niin suosittu kuten jotkut useammat uudet yhtyeet. Hänen tekemä ja esittämä kappalekin "like a virgin" ei sovi hänelle lainkaan. Parempi kappaleen nimi hänelle laulettavaksi olisi "like a bitch".

- Madonna oli ennen pop. Pidin hänen kappaleistaan ja tyylistään silloin ennen. Nykyään esitykset ovat liian seksikkäitä ja niiden myötä maku mennyt. Hänen äänessäänkään ei ole mitään erikoista, kirjoittaa eräs vastaaja.

Joidenkin vastaajien mielestä suomalaiset jopa mokasivat, kun menivät Madonnan konserttiin ja antoivat hänelle huomiota.

- Ei kukaan ihminen ole tuollaisen kohkaamisen arvoinen. Suomalaiset munasivat itsensä käyttäytymisellään! Hävettää!

"Kansan pitää saada sirkushuveja"

Osa vastaajista taas pitää Madonnaa niin suurena tähtenä, ettei hänestä voi koskaan kohkata liikaa. Suomalaiset tarvitsevat sirkushuveja.

- En ole mikään Madonna-fani, mutta onhan hän maailmanluokan tähti, enkä minä ainakaan ole kokenut mitenkään rasittavaksi tätä Madonna-huumaa. Kansalle pitää olla myös näitä sirkushuveja leivän lisäksi. On kyllä kovakuntoinen 51-vuotias, perustelee eräs vastaaja.

- Madonna on sentään oikea tähti, toisin kuin monet muut julkkikset, kirjoittaa toinen.

- Harvinainen vieras loppujen lopuksi Suomessa. Pitkän linjan muusikko ja megatähti. Antaa ihmisten pitää hupinsa, ei häiritse minua. Enemmän häiritsee jostain turhanaikaisesta Johanna Tukiaisesta kohkaaminen. Tätä kestää hetki ja sitten asiat taas palaavat omille tylsille raiteilleen, muistuttaa eräs vastaaja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.