Mainos

MTV3:n bloggari Lähde kummissaan epäillyistä persu-kytkyistä

MTV3:n vaalisivuilla omaa blogia pitävä viestintäjohtaja Jussi Lähde on ihmeissään palautetulvasta, jonka Timo Soinin (ps) esiintyminen Ylen Ykkösaamussa sai aikaan.

Soini sanoi ohjelmassa, että Lähde on ainoita henkilöitä, jotka ovat ymmärtäneet perussuomalaisten puolueohjelmaa oikein. Soinin lausunnon taustoista on kyselty Lähteeltä eilisen jälkeen ahkerasti.

Näin Lähde kertoo tilanteesta tänään MTV3:n vaalisivuilla julkaistussa blogissaan.

- Tekstiviestejä, facebookviestejä ja sähköposteja niin tutuilta kuin tuntemattomilta, kaikissa sama aihe. Miksi Timo Soini kehuu allekirjoittaneen hoksottimia YLE TV1:n Ykkösaamussa? Paljonko Soini maksaa Lähteelle?

Lähteen mukaan syy, miksi hän on kirjoittanut vaalien alla niin paljon perussuomalaisista, löytyy muista puolueista. Hänen mielestään entisen pääministerin Matti Vanhasen heti kautensa alussa esittämä vaade, että keskeneräisistä asioista ei puhuta julkisesti, on halvaannuttanut suomalaisen politiikan.

- Suomalaisessa politiikassa on kahdeksan vuotta ollut vain yksi huutavan ääni korvessa, Timo Soini. Muut puolueet kuvittelevat keskinäishyssyttelynsä lomassa puhuvansa kansalaisille. Eivät muuten puhu, jos persoonat eivät ole pelissä, puheella ei ole uskottavuutta.

Tästä huolimatta Lähde vakuuttaa, ettei pidä perussuomalaisia muita parempana tai huonompana puolueena. Lisäksi hän sanoo, että hänellä ei ole perussuomalaisiin tai Soiniin taloudellisia kytköksiä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.