Mainos

MTV3 Mobiiliin ainutlaatuinen interaktiivinen viihdepalvelu

MTV3 Internetin ja Tekstikanavan yhteinen matkapuhelinpalvelu MTV3 Mobiili laajentaa voimakkaasti toimintaansa interaktiivisiin viihdepalveluihin. MTV3 Mobiiliin on avattu Suomessa ainutlaatuinen kännyköiden ja Internetin yhdistävä uusi viihdekokonaisuus.

Profiili-nimisessä palvelussa käyttäjät voivat arvioida toistensa ominaisuuksia tekstiviestein ja nähdä tulokset MTV3 Internetin sivuilta. Palvelu löytyy osoitteesta www.mtv3.fi/profiili.

Käyttäjien profiili muodostuu Internet-sivuille ystävien arvioiden perusteella. Käyttäjä rekisteröityy palveluun ja lähettää itsestään viestin viidelle ystävälleen. Nämä arvioivat käyttäjän omaisuuksia ja arviot ilmestyvät kaikkien nähtäville MTV3 Internetin sivuille.

"Interaktiivisuus ja kaverien arviot erottavat palvelumme kaikista muista verkossa tällä hetkellä toimivista profiilisivustoista. Kyseessä on palvelu, jollaista ei ole maassamme aiemmin toteutettu", kertoo MTV3 Mobiilin tuottaja Rami Niittysalo.

Palvelussa voi seurata reaaliaikaisesti omaa sekä muiden palvelussa olevien profiileja. Samalla on helppo tarkistaa, ketkä ihmiset ovat saaneet eniten vastauksia, kuka on viikon profiili ja ketkä ovat koko palvelun kiinnostavimmat ja suosituimmat henkilöt.

Sivustoon liitetyllä MOI-palvelulla käyttäjät voivat ottaa anonyymisti yhteyttä palvelussa oleviin itseään kiinnostaviin henkilöihin.

Palvelun ovat kehittäneet MTV3 Mobiiliin konseptisuunnitteluun erikoistunut Klak Oy sekä mobiiliteknologiayhtiö Tribal Communication.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.