Mainos

MTV3 kysyi Roviolta seuraavasta hittipelistä: "Pitäkää silmällä!"

Peliyhtiö Roviolla eletään nyt kiireisiä aikoja. Miljoonalatauksia haalinut yhtiö paistattelee suosionsa huipulla ja huipulla halutaan pysyä jatkossakin.

Rovion peleistä valtaosalle tulee varmasti mieleen Angry Birds -peli, jonka oheistuotteita on laskeutunut kauppojen hyllyille kiihtyvää tahtia.

Tällä viikolla Angry Birds -fanit ovat päässeet pelaamaan kahta uutta peliversiota: Green Day -yhtyeen innoittamaa versiota Facebookissa ja Mars-planeetta aiheista teemaa.

"Amazing Alex lunastanut odotukset"

Mutta on Roviolla muitakin menestystuotteita, kuten heinäkuussa mobiililaitteille julkistettu Amazing Alex -ongelmanratkaisupeli. Piirrostyyliin toteutetussa pelissä kerätään pisteitä ratkomalla erilaisia ketjureaktioihin perustuvia tehtäviä annettujen apuvälineiden avulla.

Rovion viestintäjohtaja Sara Antila kertoo MTV3:n uutisille, että Amazing Alex on lunastanut yhtiön odotukset kaikilla osa-alueilla.

-Peli oli kahdeksassa tunnissa Yhdysvaltain latauslistojen ykkönen. Tällä hetkellä Amazing Alex on kolmantena Suomen listoilla Applen App Storessa ja toisena Androidilla, toteaa Antila.

Antila toteaa, että Rovion tavoitteena on julkaista Alex myös Nokian käyttämälle Windows Phone -järjestelmälle. Hän ei kuitenkaan kommentoi tarkemmin, milloin Windows Phonen käyttäjät pääsevät pelaamaan peliä omilla laitteillaan.

Kysymykseen Amazing Alex-pelin mahdollisista tulevista jatko-osista Antila vastaa vihjailevasti, että Alexistakaan ei olla vielä nähty kaikkea.

"Paljon uutta viihdettä tulossa syksyllä"

Ja sitten se kaikkia Rovion peleistä innostuneita askarruttava kysymys: Milloin Roviolta tulee Angry Birdsin ja Amazing Alexin rinnalle jokin aivan uusi hittipeli?

Antila toteaa lupaavasti, että Roviolta on tulossa paljon uutta viihdettä tämän syksyn aikana.

-Pitäkää silmällä, hän hehkuttaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.