Mainos

MTV3: Kotikisat olohuoneisiin teräväpiirtona

Kultajuhliakin seuraa arki. Mika Sulinin arki on se, että hänen katseensa kääntyy kohti ensi vuotta ja MM-kotikisoja. MM-kotikisojen 2012 ja 2013 pääsihteerin Sulin rakentaa kisoja yhdessä ruotsalaisten kollegojensa kanssa. Molemmat kisat jaetaan kahden maan kesken. Ensi vuonna ratkaisuottelut ja loppupelit pelataan Helsingissä. Vuonna 2013 Ruotsissa.

Sulinin mukaan kisojen eteen on tehty työtä jo noin puolisentoista vuotta.

- Leijonien mestaruus aiheuttaa asioihin pieniä säätöjä. Positiivisia sellaisia. Uuutta tähän vuoteen on jaettujen kisojen lisäksi se, että esimerkiksi otteluita on enemmän, 64. Toinen suuri juttu on se, että MTV3 on ostanut televisiointioikeudet.

Teräväpiirtoa

MTV3:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara lupaa kiekkofaneille yli 200 tuntia pelejä.

- Kaikki matsit voi nähdä Canal Plussalla teräväpiirtona. Maksuttomilla kanavilla voi nähdä kaikki Suomen ottelut ja semifinaalit sekä finaalit.

Karhuvaaran mukaan kotikisat ovat merkittävä taloudellinen satsaus. Varsinkin, kun Yle ei lähtenyt mukaan talkoisiin eli televisiomaan ilmaiskanavilla nyt nähtäviä pelejä.

Toimitusjohtaja haluaa myös vahvistaa MTV:n imagoa kiekkokanavana.

- Maikkarihan on jopa instituutioon asti kiekkokanava. Kaikkihan muistavat jo Hockey Nightin oranssitakkiset miehet. Tätä imagoa kyllä vahvistetaan.

(MTV3)

Katso Tarja Hakulisen juttu:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.