Mainos

MTV3 katsotuin kanava

MTV3 on ollut tänä vuonna tammi-marraskuussa television katselluin kanava 40,4 prosentin katseluosuudella. Finnpanel Oy:n tv-mittaritutkimuksen kohteena ovat yli kymmenvuotiaat suomalaiset.

Seuraavaksi katselluin kanava tutkimuksessa oli YLE 1 (22,8 pros.), sitten YLE2 (19,6), Nelonen (11,4) ja muut 5,8 prosentin katseluosuudella.

MTV3:n katseluosuus kohosi marraskuussa 41,9 prosenttiin. Vuotta aiemmin sen oli kaksi prosenttiyksikköä alhaisempi. Marraskuussa suomalaiset katsovat tv:tä keskimäärin kolme tuntia päivässä.

Keskiarvoa korkeammaksi MTV3-kanavan katseluosuus kohosi marraskuussa nuorten 15-24 -vuotiaiden ryhmässä, jossa se oli 43,0 %. Korkeampi se oli myös aktiivi-ikäisten 25-44 -vuotiaiden naisten ryhmässä, peräti 45,7 %, ja nuorten lapsiperheiden ryhmässä 42,5 %. Näiden ryhmien katseluosuudet MTV3:lla olivat korkeammat kuin koko kymmenen vuotta täyttäneen väestön 40,4 % myös tammi marraskuussa.

Nuorten 15-24-vuotiaiden marraskuun katsotuimmat MTV3-kanavan ohjelmat olivat elokuva Valehtelija, valehtelija, Ally McBeal ja Salatut elämät. Aktiivi-ikäisten naisten katsotuimpia olivat Ally McBeal, elokuva Valehtelija, valehtelija ja Parhaat vuodet sarja. Saman ikäryhmän miesten suosikkeja MTV3:lla olivat ulkomaiset elokuvat: Tulivuori, Valehtelija, valehtelija ja Ensimmäinen yhteys.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.