Mainos

MTV3-kanavalle merkittäviä ohjelmasopimuksia

MTV3-kanava on solminut kolme merkittävää monivuotista ohjelmahankintasopimusta, jotka turvaavat kanavalla esitettävien ulkomaisten elokuvien ja sarjaohjelmien laadun myös tulevien vuosien aikana.

MTV Oy ja Twentieth Century Fox International ovat solmineet yhteistoimintasopimuksen, jolla MTV3-kanava saa Suomessa yksinoikeuden Twentieth Century Foxin elokuva- ja sarjatuotantoihin. Sopimus kattaa kaikki yhtiön vuosina 1997-1999 tuottamat elokuvat, mukaanlukien jättimenestyksen saaneen Titanicin ja ensi viikolla ensi-iltaan tulevan X-files -elokuvan. Televisiosarjojen osalta sopimus on voimassa sesongin 2000-2001 loppuun.

Lisäksi MTV Oy on tehnyt kaksi huomattavaa volyymisopimusta. Korkealaatuisen englantilaisen draaman näkyvyys kanavalla varmistetaan BRITE:n kanssa tehdyllä sopimuksella, joka on voimassa vuoden 2000 syyskuun loppuun.

Australialaisen Southern Starin kanssa solmittu vuoden 2000 loppuun saakka yltävä sopimus varmistaa MTV3-kanavan kiinnityksen nopeasti kasvavaan australialaiseen televisiotuotantoon.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.