Mainos

MTV3 ja Warner leffasopimukseen

MTV Oy ja Warner Brothers ovat uusineet pitkäaikaisen sopimuksensa, joka takaa MTV3-kanavalle ja Subtv:lle Warnerin sarjat ja elokuvat USA:sta myös tulevina vuosina.

Sopimuksen satona MTV:n kanavilla nähdään muun muassa maailmanlaajuiseen suosioon kohonneet Potter-elokuvat (Harry Potter ja viisasten kivi, Harry Potter ja salaisuuksien kammio) sekä Matrix Reloaded (Keanu Reeves), Ocean's Eleven (George Clooney, Julia Roberts, Brad Pitt) ja Swordfish (John Travolta).

Sarjojen osalta sopimus tuo mukanaan muun muassa USA:ssa tänä syksynä menestyksekkäästi debytoineet draamat The OC ja Nip/Tuck. The OC (Orange County) kertoo älykkäästä, mutta kaltoin kohdellusta pojasta, jonka elämässä tapahtuu käänne, kun avarakatseinen lakimies ottaa vaikeuksiin joutuneen nuoren perheensä suojiin asumaan. Nip/Tuck taas esittelee kaksi menestynyttä, mutta kovin erilaista miamilaista plastiikkakirurgia ravistelevassa, ajankohtaisessa ja tragikoomisessa sarjassa.

Sarjarintamalta tiedossa on myös muun muassa sarjat Two and a Half Man, Cold Case, Skin ja Tarzan. Näistä ensimmäinen on komedia, jossa seurataan vannotetun poikamiehen Charlie Harperin (Charlie Sheen) elämän muuttumista miehen veljen ja tämän pojan myötävaikutuksessa.

Cold Case ja Skin ovat menestyneen Jerry Bruckheimerin tuotantoa. Cold Case on jännäri naisetsivästä, joka työskentelee Philadelphian poliisiyksikössä erikoistuen vuosikymmenten takaisten selvittämättömien murhien ratkaisemiseen. Skin puolestaan on amerikkalaista aikuisviihdeteollisuutta tarkasteleva action-draamasarja.

Tarzan on nykypäivään sijoittuva, toiminnallinen draamasarja, jossa Tarzan ajautuu Greystoke-imperiumin omistavan setänsä myötä New York Cityn asvalttiviidakkoon.

- Warner on tämän hetken luovin ja suoritevarmin studio maailmassa. Tänä vuonna Warner Bros. Television Production tuottaa 27 sarjaa kuudelle suurelle tv-kanavalle USA:ssa, mikä on enemmän kuin mikään muu ohjelmatuottaja maassa. Sopimuksemme Warnerin kanssa vahvistaa MTV3:n ja Subtv:n ennestäänkin vankkaa asemaa suosituimpien elokuvien ja sarjojen tarjoajina, toteaa MTV Oy:n ohjelmapäällikkö Sami Rahnasto.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.