Mainos

MTV3 Internetiin luokiteltujen ilmoitusten palvelu

MTV3 Internetiin on avattu laaja luokiteltujen ilmoitusten kokonaisuus. Punainen Tori -nimellä avautuva palvelu on tarkoitettu yksityisten ihmisten osto- ja myynti-ilmoituksille.

MTV3

Punainen Tori löytyy osoitteista www.mtv3.fi/punainentori sekä www.punainentori.com. Punainen Tori tarjoaa ilmoittajille mahdollisuuden myydä tai ostaa Internetistä käytännössä kaikkea mahdollista tavaraa. Palvelussa on myös mittava hakupalvelu sekä muun muassa vahtitoiminto, joihin käyttäjä voi syöttää toiveitaan myyntiin tulevista tavaroista.
-Tähtäämme siihen, että Punaisesta Torista tulee maamme johtava osto- ja myyntipalsta Internetissä, sanoo MTV3 Internetin johtaja Jukka Mauno.
-MTV3 Internet on pitkään ollut maamme johtava www-sisällöntuottaja. Nyt tuomme markkinoille entistä vahvemmin erilaisia kuluttajille suunnattuja yhteisöratkaisuja, joista on hyötyä jokaiselle suomalaiselle Internetin arkipäivässä.

Alma Median aiempia luokiteltujen ilmoitusten kokonaisuuksia ovat: Jobline (työpaikkailmoitukset - www.jobline.fi), Dime (asunnot - www.dime.net), Autotalli (autot - www.mtv3.fi/autotalli), Venepörssi (veneet -www.mtv3.fi/vesilla). E-kaupan ratkaisuja Alma Medialla ovat: ShopIt-kauppapaikka (www.mtv3.fi/shopit) sekä eTori-huutokauppa (www.etori.fi).

-Punainen Tori täydentää merkittävästi Alma Median e-kaupan ratkaisuja. Olemme olleet jo aiemmin vahvasti mukana muun muassa työpaikkailmoittelun sekä asunto- ja automarkkinoiden viemisessä Internetiin. Nyt siirrymme uudelle osa-alueelle, joka kattaa kaikki yksityisten luokitellut ilmoitukset, sanoo Alma Media Oyj:n New Media -liiketoimintaryhmän johtaja Raimo Mäkilä.
(MTV3)

Punaiselle Torille pääset tästä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.