Mainos

MTV3 Internet teki mediahistoriaa

Suomen tunnetuin Internet-sivusto MTV3 Internet on tehnyt mediahistoriaa. MTV3 Internetin sivuille kertyi maaliskuussa ensimmäisenä suomalaisena tiedotusvälineen Internet-sivustona yli kaksi miljoonaa käyntiä kuukaudessa.

Käyntejä kertyi kaikkiaan 2,46 miljoonaa. Pelkästään MTV3 Internetin etusivulle kertyi maaliskuussa käyntejä yli 1,15 miljoonaa.

Kuukausittaisia eri kävijöitä MTV3 Internetin sivuilla oli maaliskuussa yli 600 000. Sivulatauksia kertyi vajaat 20 miljoonaa. Luvut perustuvat Taloustutkimuksen ylläpitämään Web Traffic Monitor -mittaukseen, jossa ovat mukana kaikki maamme tärkeimmät Internet-sivustot.

MTV3 Internetin suosio on kasvanut voimakkaasti. Vuoden aikana, maaliskuusta 1999 maaliskuuhun 2000, kasvua on kertynyt lähes 50 prosenttia. MTV3 Internet onkin Suomen selvästi suosituin tiedotusvälineen Internet-sivusto. Palvelun suosituimmat osat ovat uutiset, urheilu, jyrki.com, pelit ja eri tv-ohjelmien sivut.

"MTV3 Internetin voimakas kasvu on selvä osoitus siitä, että korkeatasoisella toimitetulla sisällöllä on yhä suurempi osuus Internet-toiminnassa", sanoo MTV3 Internetin toimituspäällikkö Tomi Lindblom. "Olemme panostaneet vahvasti uutisiin, urheiluun ja viihteeseen ja yhteistyöhön MTV3 kanavan kanssa. Lisäksi meillä on mm. mittavia matkailua, terveyttä ja autoilua sekä muotia ja ruokaa käsitteleviä sisältökokonaisuuksia".

Jatkossa MTV3 Internet tekee entistäkin voimakkaampaa yhteistyötä MTV3 kanavan kanssa. Ohjelmiin kehitetään uudenlaisia Internet-ratkaisuja sekä interaktiivisia osioita. "Tähtäimessä ovat runsaan vuoden kuluttua käynnistyvä digi-tv-lähetykset", sanoo MTV3 Internetin johtaja Jukka Mauno. "Samalla ryhdymme siirtämään aiempaa selvästi enemmän liikkuvaa kuvaa ja ääntä MTV3 kanavan ohjelmista Internetiin. Näin lähetyksiä ja niiden osio voisi katsoa MTV3 Internetin kautta sekä reaaliaikaisena että jälkikäteen."

MTV3 Internet aloitti toimintansa marraskuussa 1995. Se on ollut alansa ykkönen perustamisestaan asti. MTV3 Internet on yksikkönä osa Alma Media Interactive Oy:tä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.