MTV3 Internet panostaa voimakkaasti mobiilitoimintaan

MTV3 Internet on aloittanut MTV3:n pikauutisten ja urheilutulosten sekä MTV3-kanavan ohjelmien ikonien ja soittoäänien välittämisen matkapuhelimiin.

MTV3 Internet aloittaa voimakkaan panostuksen matkapuhelinten sisältöpalveluihin. MTV3 Internet ryhtyy välittämään matkapuhelimiin MTV3:n pikauutisia ja urheilutuloksia. Lisäksi MTV3 Internet on avannut palvelun, josta voi tilata kymmenien MTV3-kanavan ohjelmien tunnusmusiikkeja ja logoja puhelimen soittoääniksi ja ikoneiksi. Uusia palveluja voi tilata osoitteesta www.mtv3.fi/mobiili. Palvelut ovat maksullisia.

-Matkapuhelinpalvelut ovat olennainen osa uuden median liiketoimintaa, sanoo MTV3 Internetin johtaja Jukka Mauno. -Lähes jokaisella suomalaisella on matkapuhelin ja yhä useammat käyttävät sitä puhumisen lisäksi erilaisiin tieto- ja viihdepalveluihin. Uskomme, että konvergenssi etenee ja mobiilitoiminnasta tulee meillekin merkittävä liiketoimi perinteisen Internetin rinnalle, Mauno jatkaa.

MTV3:n multimediatoimituksen toimittamia uutisia välitetään matkapuhelimiin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Uutiset toimitetaan ns. push-tekniikalla, jolloin palvelun tilaajat saavat tärkeimmät uutiset puhelimiinsa tekstiviestinä automaattisesti heti niiden tultua toimituksen tietoon.

-Uutispalvelumme tilaajan ei tarvitse syöttää puhelimeen monimutkaisia tilauskoodeja pitkin päivää, vaan yhdellä tilauksella voi saada tärkeimmät uutiset vaikka koko kuukaudeksi, sanoo MTV3:n uutisten Internet- ja matkapuhelintoimintojen päätoimittaja Tomi Lindblom. -Palvelu toimii kaikissa matkapuhelinliittymissä Suomessa, mutta uutisviestit kulkevat tilaajille myös ulkomaille. Uskommekin pikauutistemme saavuttavan ulkomaille matkaavien suosion.

MTV3-kanava on maamme suosituin tv-kanava, ja monet sen ohjelmista kuuluvat suomalaisen tv-yleisön suursuosikkeihin. Nyt katsojat voivat tilata mieleisensä ohjelman tunnusmusiikin matkapuhelimensa soittoääneksi sekä logon puhelimensa ikoniksi.

-Palvelussamme on tarjolla jo lukuisia soittoääniä Kymmenen Uutisten tunnuksesta Miss Suomi -kisojen "Neitosista ken on kaunein" -lauluun, kertoo MTV3 Internetin mobiilituottaja Rami Niittysalo. -Lisäämme palveluun lähiaikoina useita kymmeniä ääniä ja ikoneita, jolloin niiden yhteismäärä nousee pian yli sadan.
(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat