Mainos

MTV3 Internet panostaa voimakkaasti mobiilitoimintaan

MTV3 Internet on aloittanut MTV3:n pikauutisten ja urheilutulosten sekä MTV3-kanavan ohjelmien ikonien ja soittoäänien välittämisen matkapuhelimiin.

MTV3 Internet aloittaa voimakkaan panostuksen matkapuhelinten sisältöpalveluihin. MTV3 Internet ryhtyy välittämään matkapuhelimiin MTV3:n pikauutisia ja urheilutuloksia. Lisäksi MTV3 Internet on avannut palvelun, josta voi tilata kymmenien MTV3-kanavan ohjelmien tunnusmusiikkeja ja logoja puhelimen soittoääniksi ja ikoneiksi. Uusia palveluja voi tilata osoitteesta www.mtv3.fi/mobiili. Palvelut ovat maksullisia.

-Matkapuhelinpalvelut ovat olennainen osa uuden median liiketoimintaa, sanoo MTV3 Internetin johtaja Jukka Mauno. -Lähes jokaisella suomalaisella on matkapuhelin ja yhä useammat käyttävät sitä puhumisen lisäksi erilaisiin tieto- ja viihdepalveluihin. Uskomme, että konvergenssi etenee ja mobiilitoiminnasta tulee meillekin merkittävä liiketoimi perinteisen Internetin rinnalle, Mauno jatkaa.

MTV3:n multimediatoimituksen toimittamia uutisia välitetään matkapuhelimiin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Uutiset toimitetaan ns. push-tekniikalla, jolloin palvelun tilaajat saavat tärkeimmät uutiset puhelimiinsa tekstiviestinä automaattisesti heti niiden tultua toimituksen tietoon.

-Uutispalvelumme tilaajan ei tarvitse syöttää puhelimeen monimutkaisia tilauskoodeja pitkin päivää, vaan yhdellä tilauksella voi saada tärkeimmät uutiset vaikka koko kuukaudeksi, sanoo MTV3:n uutisten Internet- ja matkapuhelintoimintojen päätoimittaja Tomi Lindblom. -Palvelu toimii kaikissa matkapuhelinliittymissä Suomessa, mutta uutisviestit kulkevat tilaajille myös ulkomaille. Uskommekin pikauutistemme saavuttavan ulkomaille matkaavien suosion.

MTV3-kanava on maamme suosituin tv-kanava, ja monet sen ohjelmista kuuluvat suomalaisen tv-yleisön suursuosikkeihin. Nyt katsojat voivat tilata mieleisensä ohjelman tunnusmusiikin matkapuhelimensa soittoääneksi sekä logon puhelimensa ikoniksi.

-Palvelussamme on tarjolla jo lukuisia soittoääniä Kymmenen Uutisten tunnuksesta Miss Suomi -kisojen "Neitosista ken on kaunein" -lauluun, kertoo MTV3 Internetin mobiilituottaja Rami Niittysalo. -Lisäämme palveluun lähiaikoina useita kymmeniä ääniä ja ikoneita, jolloin niiden yhteismäärä nousee pian yli sadan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.