Mainos

MTV3 Internet avasi uuden sääpalvelun

MTV3 Internet on avannut yhden Suomen suurimmista Internet-sääpalveluista.

Osoitteesta www.mtv3.fi/saa löytyy lähes 50 Suomen kunnan säätila sekä ennusteet viideksi vuorokaudeksi eteenpäin. Ulkomaisia paikkakuntia palvelussa on lähes 150 ympäri maailman. MTV3 Internet on tuottanut uudistetun palvelunsa yhteistyössä Forecan kanssa.

Suomen säästä kattavasti

Sääsivuilta löytyy myös ajankohtaisin hallakartta sekä ainutlaatuinen animaatio, joka esittää auringon nousun ja laskun pohjoisella pallonpuoliskolla vuorokausittain.

-MTV3 Internetin sääsivuilla voi myös katsoa MTV3-kanavalla esitettyjä säälähetyksiä. Sivuilla on myös selkeänä karttapiirroksena tuorein Turun yliopiston Aerobiologian yksikön siitepölytiedote", kertoo sääsivujen tuottaja Petteri Ruotsalainen MTV3 Internetistä.

MTV3:n kautta on myös saatavilla mittava sääpalvelu matkapuhelimiin. MTV3 Mobiilin palvelusta voi tilata kaikkien Suomen kuntien säätiedot jopa viideksi vuorokaudeksi eteenpäin. Ulkomaisia paikkakuntia on mukana yli tuhat. Mobiilipalvelun voi tilata osoitteesta www.mtv3.fi/mobiili sekä MTV3 Tekstikanavan sivulta 144.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.