Mainos

MTV3.fi teki kaikkien aikojen kävijäennätyksen

MTV3:n verkkosivut tekivät viime viikolla kaikkien aikojen kävijämääräennätyksen. Sivustolla vieraili yhteensä 2 035 441 eri kävijää. MTV3.fin ylivoimaisesti luetuin osio viime viikolla oli presidentinvaalisivusto, jonka tuoreet uutisjutut, tulospalvelu, presidenttitentin äänestykset, videot ja analyysit kiinnostivat kävijöitä.

- On hienoa että vaaliuutiset kiinnostavat ja tuovat sivuillemme uusia kävijöitä. Pyrimme jatkuvasti pitämään uutissivumme tuoreina ja kiinnostavina sekä tarjoamaan uusia näkökulmia lukijoillemme, sanoo MTV3 Uutisten verkkouutisten toimituspäällikkö Anu Kuistiala.

MTV3.fi on kasvattanut eroa takana tuleviin kilpailijoihin Helsingin Sanomiin ja YLEen.

- Välimatka edellä olevaan Ilta-Sanomiin on kaventunut. MTV3.fin kävijämäärä kiihdytti kasvuaan loppuvuodesta. Nousun taustalla on hyvä tekeminen kaikilla osastoilla. Olemme pärjänneet erinomaisesti kilpailussa muun muassa vaali- ja urheilu-uutisoinnissa. Tästä on hyvä jatkaa kohti presidentinvaalien toista kierrosta ja jääkiekon kotikisoja, MTV3.fin toimituspäällikkö Jyrki Huotari sanoo.

Vaalien lisäksi käyttäjiä kiinnostivat verkossa MTV3:n suositut televisio-ohjelmat kuten Putous ja Idols. Viime viikolla myös netti-tv –palvelu Katsomo sai videokäynnistysten osalta huippulukemat, yhteensä 2.2 miljoonaa käynnistystä.

- Suosituimpia sisältöjä olivat MTV3:n ohjelmista Putous, ainoastaan Katsomossa esitettävä Salkkareiden spin-off Tuuliranta sekä Subin Duudsonit tuli taloon, MTV:n verkkojohtaja Henrik Laine kertoo.

Kuluttajien lisäksi myös mainostajien kiinnostus MTV3:n verkkopalveluita kohtaan on korkealla tasolla. Alustavien markkinalukujen mukaan MTV3.fi kasvoi viime vuonna markkinakasvua enemmän ja myös tammikuussa 2012 mainonnan määrä oli selvässä kasvussa.

MTV3:n uutissivujen ulkoasu uudistuu parin viikon kuluttua. Toimituspäällikkö Anu Kuistiala lupaa, että asiasta kerrotaan lisää helmikuun alussa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.