Mainos

MTV3 avasi F1-mobiilipalveluja

MTV3 Internet on laajentanut toimintaansa Formula 1 -uutisoinnissa myös mobiilipalveluihin. Maaliskuun 1. päivänä avattiin kaksi F1-uutispalvelua sekä gallup- ja kysymyspalvelut.

F1-uutiset kertovat joka päivä formulamaailman tärkeimmät tapahtumat reaaliajassa. GP-Extra puolestaan kertoo kaiken oleellisen kuuman kisaviikonlopun tapahtumista nopeasti ja tarkasti. Molemmat uutispalvelut toimivat niin sanotulla push-tekniikalla, eli uutiset lähetetään palvelujen tilaajille välittömästi, kun toimitus saa ne tietoonsa.

-Uutispalvelujen lisäksi tarjolla muitakin uusia F1-mobiilipalveluja, kertoo MTV3 Internetin mobiilituottaja Rami Niittysalo.
SMS-gallupin avulla formulafanit voivat ottaa reaaliajassa kantaa formulamaailman kuumimpiin kysymyksiin. Lisäksi yleisö voi lähettää mitä tahansa formuloihin, kuskeihin tai talleihin liittyviä kysymyksiä Formulafakta-palveluun, joka etsii vastaukset kinkkisimpiinkin kysymyksiin. Edellä mainittujen palvelujen lisäksi tarjolla on kauden mittaan myös runsaasti F1-kännykkälogoja.

Kaikki palvelut voi tilata MTV3 Internetissä osoitteessa www.mtv3.fi/mobiili/.

F1-uutispalvelu maksaa käyttäjälle 14,65 markkaa 7 päivän tilauksena tai 49,80 markkaa 30 päivän tilauksena. GP-Extra maksaa 14,65 markkaa osakilpailua kohden tai 70 markkaa viiden osakilpailun pakettina.

Formula 1 on ollut perinteisesti yksi MTV3 Internetin suosituimmista osioista. Vuonna 1995 avatun MTV3 Internetin sivuilla vierailee kaikkinensa kuukausittain noin 800 000 ihmistä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.