MTV3 avasi F1-mobiilipalveluja

MTV3 Internet on laajentanut toimintaansa Formula 1 -uutisoinnissa myös mobiilipalveluihin. Maaliskuun 1. päivänä avattiin kaksi F1-uutispalvelua sekä gallup- ja kysymyspalvelut.

F1-uutiset kertovat joka päivä formulamaailman tärkeimmät tapahtumat reaaliajassa. GP-Extra puolestaan kertoo kaiken oleellisen kuuman kisaviikonlopun tapahtumista nopeasti ja tarkasti. Molemmat uutispalvelut toimivat niin sanotulla push-tekniikalla, eli uutiset lähetetään palvelujen tilaajille välittömästi, kun toimitus saa ne tietoonsa.

-Uutispalvelujen lisäksi tarjolla muitakin uusia F1-mobiilipalveluja, kertoo MTV3 Internetin mobiilituottaja Rami Niittysalo.
SMS-gallupin avulla formulafanit voivat ottaa reaaliajassa kantaa formulamaailman kuumimpiin kysymyksiin. Lisäksi yleisö voi lähettää mitä tahansa formuloihin, kuskeihin tai talleihin liittyviä kysymyksiä Formulafakta-palveluun, joka etsii vastaukset kinkkisimpiinkin kysymyksiin. Edellä mainittujen palvelujen lisäksi tarjolla on kauden mittaan myös runsaasti F1-kännykkälogoja.

Kaikki palvelut voi tilata MTV3 Internetissä osoitteessa www.mtv3.fi/mobiili/.

F1-uutispalvelu maksaa käyttäjälle 14,65 markkaa 7 päivän tilauksena tai 49,80 markkaa 30 päivän tilauksena. GP-Extra maksaa 14,65 markkaa osakilpailua kohden tai 70 markkaa viiden osakilpailun pakettina.

Formula 1 on ollut perinteisesti yksi MTV3 Internetin suosituimmista osioista. Vuonna 1995 avatun MTV3 Internetin sivuilla vierailee kaikkinensa kuukausittain noin 800 000 ihmistä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat